+4 oy
148 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (619 puan) tarafından

Kızım anaokuluna gidiyor tatilden bir gün önce öğretmen başında sirke olduğunu fark etmiş o günden beri bit şampuanı aldım hergun yıkadım taradım bugün baktım diplerinde küçük kucik var saça yapsmyor ama neden gitmedi bu kadar uzun sürdü tavsiyeleriniz var mı ?

7 Cevaplar

+4 oy
(1,658 puan) tarafından

kendinize de uygulayın. çarşaf yastık ne varsa bol bol yıkayın 

-Reklam-
+3 oy
(988 puan) tarafından

Lanet birsey ve inatçı. Kızım 17 aylık yegenimden bana ve bebege bulaştı kac Ay oldu ilaçla yıkıyorum azaldı ama geçmedi hala bende anlamadım 

(988 puan) tarafından

Sağol canım sizede geçmiş olsun geçmiyor bir türlü kızımın da

(499 puan) tarafından

Tek tek saçlarından ayıklamanız lazım özellikle kulak arkası ve ensesini temizlemeniz lazım

(988 puan) tarafından

Bit taragıyla mi canım yapıyorum hep

(499 puan) tarafından

Bit tarağıyla değil elimle tek tek saçlarının her telini ayırıp o sirkelerin hepsini çekiyorum 

(988 puan) tarafından

Tamam canım bende yapayım sağol canım 

+3 oy
(3,200 puan) tarafından

Annem bana sinek bolca sinek ilaci yapip basima poset baglardi 30 40 dk bekleyip taragin ince tarafina ip dolayip onunla tarardi

(499 puan) tarafından

Sinek ilacı çok zararlı değil mi ya çocuk soluyacak çünkü illaki

(3,200 puan) tarafından

Bilmiyon canim bize bisey olmadi

(2,060 puan) tarafından

Asla böyle bir hata yapma sinek ilacı sıkmak ne demek bence fazlasıyla sağlıksız 

(499 puan) tarafından

Biz odaya sıkıyoruz boğuluyorum resmen dışarı atıyorum kendimi alerjik bir bünyem var kafama sıkılsa boğulurum heralde

+2 oy
(4,150 puan) tarafından

Yine erken farketmişin sen . Benim kızların saçları aşırı gür ve sıktır kaşınıyor lardı her kaşınmada banyoya soktum yıkadım yaz günüydü sıcaktan sandım . Sonra saçlarını kuruturken gördüm beynimden aşağı kaynar sular indi kulak arkası resmen bit kaynıyordu . Ağlama kriizine girdim o anda ben nasıl temizlicem bunları die 

İkisindede vardı bide 

Eşim ilaç üzerine ilaç aldı önce sprey sıkıp taradım beklettim beyaz bir çarşafın üstünede gördüğümü öldürdüm. Banyoda şampuanla yıkadım 1 gün sonra birdaha yaptım. Kolanya sıkıp taradım. O beyaz sirkerlrri elimle aldım sürekli. Ayy aylarca uğraştım kriz geçirdim .resmen kızımın omzzunda yürüyordu o ara. 

(619 puan) tarafından

Çok şükür hiç bit görmedim sirke var sirke varsa bitte vardır diyorlar ama günde kaç kere taradım 1 haftadr hiç görmedim ama sirkede bitmiyor okula gidecek napcam bilemedim

+1 oy
(499 puan) tarafından

Yumurtaları tek tek çekmen lazım saçlarından yoksa geçmez asla

(1,137 puan) tarafından

Bende bunu yazacaktım. Annem küçükken beyaz sirkeleri tek tek çekerdi öyle biterdi ancak

(499 puan) tarafından

Evet evet tek tek çekilmesi lazım

0 oy
(525 puan) tarafından

Ense kısmın ince beze kâfur sar tak kokusuna gelmiyorlarmış

0 oy
(237 puan) tarafından

Ay bnde geçen sene kızımda yaşadım 3 günde geçirdim ama bissuru şeyler denedim öncelikle spreyini kullan biraz beklet tara ben sonra limon kolonyası sirke bı kutu vazelin sürdüm bı kaç yöntemde yaptım ama hepsini kendimede yaptım 

(619 puan) tarafından

Sirke ve vazelini nasıl yaptınız acaba rica etsem sprey kullandım 1 hafta oldu şuan ara ara saçlarda sirke var 

(237 puan) tarafından

Sirke sıkıp tariyodum banyoda da kullandım saçına vazelinde saçının her tarafına sur özellikle diplere bol sür 1 kaç saat beklet sonra yıka hmn temizlenmez vazelinden saçı ben bulaşık detarjaniyla yikamistim en bide

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 65 göst.
0 oy
11 cevap 192 göst.

Kategoriler

1,451,050 soru

23,825,350 cevap

318,577 kullanıcı

...