+1 oy
137 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (348 puan) tarafından

Kızlar bebeğim 4 buçuk aylık 2 gündur meme reddi yaşıyoruz sütüm baya eksildi  çok az geliyor zaten sol göğüste süt yokdu sadce sağ gösümü veriyirdum oda 2 gunduzlr çok azaldı deprem den dolayı stres de yaptım bebgim de emmiyir çok acikmadigı sürece 

Gerçekten memeden kesilirse valla elinde kalırım. Çok zorlanirim 

Çünkü biberon tutmuyor farklı biberonlar basliklar denedim olmadı mama aldım yemedi kasikla veriyom mideaini bulanirdi sutümü sağip vermeye çalışıyorum  biberonla içmiyor kaşıkla veriyom oda zorla 10 çay kaşığı versem 8 tanesini çıkartiyor yani boşa gitmiş oluyor napacam bı akıl verin ya 

3 Cevaplar

+1 oy
(4,240 puan) tarafından

Açlıktan aglamiyormu bebek lensihon biberon denesen anne memesine yakin

(348 puan) tarafından

Sürekli mızmıaniyir  ağliyor sabah 7.30 da kaktim şimdiye kadar oturmamisim  ayaktayım oda oda geziyorum   memeyi tutsun diye sütum  tamamen gitmeden  uyutuyorum 10 dk sonra kalkıyor  lensihon biberonu d adenedim tutmadı

(4,240 puan) tarafından

Siringaylami verseniz acaba  açlıktan uyumuyor 

-Reklam-
+1 oy
(412 puan) tarafından

Lansinoh biberon al bende ondan kullanıyorum diğer biberonlar bizdede ise yaramadi ama bu lansinoh anne göğsüne benziyor 

(348 puan) tarafından

Onu da aldım kulandim yok tutmadı

(412 puan) tarafından

Basta istemez ama sonra alışır uyuduğu zaman ver emer

(348 puan) tarafından

Yok gerçekten  ne zmandir deniyorum tutsun tutmadı sinirleniyor busefer hiç emmiyir öyle olunca biberon ağzına girdiği gibi midesini bulandiriyor

+1 oy
(1,911 puan) tarafından

Instagramin var mı eğer varsa Dilruba demirezer yaz emzirme danışmanı meme reddi yaşadığım da onun sayesin de atlattım ücretsiz de yardım etti ilk başta sana anlatıyor eğer yapamazsan ücretli danışmanlık veriyor çok ısrar edersen stres yaparsan hiçbirini kabul etmez

(348 puan) tarafından

Malesef instegram m hesabım yok 

(1,911 puan) tarafından

Canım bana unutturma yöntemini tavsiye etmişti bende işe yaradı 1 hafta teklif etme iki saatte bir sağım yap dedi sagdigin sütü biberonla değil kaşıkla ya da Chicco alıştırma bardagiyla ver dedi bebekle bogusursan hiç emmez dedi ben kaşıkla zor olduğu için alıştırma bardağını aldım 1 hafta teklif etmedim 1 haftanın sonunda verdim stres yapmadan ve memeyi tuttu 4 ay atak zamani zaten bebekler hem memeyi hem biberonu redder senin doğru yönlendirmen önemli hastane de danışmanlık veriyorlar ben oraya da gittim orası da 10 gün boyunca beraber duşun altına girin demişti onu da denedim oda bebegi rahatlatıyor senin koynunda güven de hissediyor 

(348 puan) tarafından

Çok sağol canm Allah razı olsun denicem 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 121 göst.
+1 oy
2 cevap 81 göst.
17 Nisan 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Masum anne (338 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 225 göst.
31 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
4 cevap 159 göst.

Kategoriler

1,477,779 soru

24,188,214 cevap

336,762 kullanıcı

...