+3 oy
157 göst.
Diğer kategorisinde (231 puan) tarafından

Kızlar çocukla sınava nasıl çalıştınız ben daha başvuru yapmadım soru çiziyorum hiç bir şey bilmiyorum ama ders almama rağmen 52 puan çıkartıyorum sizce çok mu kötü bu ay başvuru yapacağım çocukla nasıl çalışacağım  bilmiyorum yapabilir miyim :( 

12 Cevaplar

+1 oy
tarafından

İnternette uygulaması vardı bize onu indirtmişti hoca anlattıklarıyla pekiştirince iyi oluyor sürekli test çözcen

(11,938 puan) tarafından

Adını hatırlıyor musun acaba 

tarafından

Kurstan söylemişlerdi adını. 8 sene oldu ben alalı

-Reklam-
+1 oy
tarafından

Ben de aynı böyle küçük bebeğim var ehliyet almak çok istiyorum çünkü şart oldu artık ve araba sürmek hevesim var soru çözüyorum ama gerçekten sorular çok zor ben de 50 üzeri falan yapamıyorum araba hakkında biraz bilgiye sahibim ama uygulamadan daha çok korkuyorum

+1 oy
(167 puan) tarafından

Ben iki küçük çocukla aldı gogle çıkmış sorular var

+1 oy
(526 puan) tarafından

Canim sınavdan 70 alsan geçersin. Benim bebeğim 1 yaşındayken hırs yaptım aldım.youbeden önce ali bertan hocayı dinleyip not aldım.ve çok çıkmış soruları izledim.sadece motor kısmı biraz zordu.ama not alıp resmen ezberlemistim. 

+1 oy
(772 puan) tarafından

Canım Google playdan yada internetten çıkmış sorulara bak hep aynilari çıkıyor ezber yapmış olursun,onlarla girdim ben sınava ,sürekli o sorulara bak

+1 oy
(3,790 puan) tarafından

Sınava gitmeden 3 5 saat önce youtubedan çıkmış soruları dinledim camasir falan katlıyordum bi de çok odaklanamadim bi de uygulamasını indirdim giderken otobüste çözdüm 80 falan alarak gectim

+1 oy
(14,104 puan) tarafından

Sınav niye büyüyor gözünüzde bacım sorular mantıkla çözülüyor çocuğu sallarken online soru çöz bol bol bu çalışılacak bir sınav değil öyle 

0 oy
(16,539 puan) tarafından

Benim kizim 3 yaşindaydi ve hamileydim kursa yazildiğimda. Teorik dersler için hiç kurs merkezine gitmedim hep evde çaliştim. Sadece direksiyon için gittim. Açikcasi zor bir süreçti benim için. İki sınavıda ilk girmede geçtim ama derse gidip gelmek bile zor oldu. Çocuğu kimseye bırakamadım. Eşim bakarken zorlandı. 

0 oy
(9,930 puan) tarafından

82 ile bitirmiştim sınavı 10 aylıktı kızım kitapcıgı okudum bir de cıkmıs soruları çözdüm 5 yıl oldu alalı 

0 oy
(2,081 puan) tarafından

3 yaşında oğlum ile çalışarak girdim. Ben biraz calışma işini abarttıydım not falan çıkarıyordum, gece yatarken, sabah kalktıgımda ful cıkmış soru çözüyordum bide youtube den ders videoları izledim. Sınav da resmen caliştigim cıkmış sorulardan çıktı işarerleyip çıktım sınavdan 90 aldım. Darısı sana ve tüm isteyenlere inşallah 

0 oy
(773 puan) tarafından

Bence bol bol çıkmış soru herşeyi halleder. Bizim zamanımızda hep çıkmış sorulardan çalışırdık ve gerçekten sınavda ki sorularda hep benzer tip olurdu 

0 oy
(217 puan) tarafından

Canım ben 3-5 gün google dan çıkmış sorular yazıp çözdüm sürekli ilk girişte geçtim sende ordan çöz bir süre sonra aynı sorular karşına çıkacak artık hepsini öğrenmiş olacaksin 80-85 gibi bişey almıştım 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 96 göst.
+1 oy
1 cevap 48 göst.
+2 oy
4 cevap 140 göst.
+4 oy
4 cevap 148 göst.

Kategoriler

1,454,030 soru

23,865,177 cevap