+1 oy
110 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,124 puan) tarafından

Kayıdımı yaptım bu gün ekim sonu sınav var nasıl çalışayım ne yapabilirim tekte almak için şöyle çalış şunu yap dediğiniz birşey var mı bu arada 2 tanede oğlum var küçük 1 yaşında çocukla nasıl çalışılır

4 Cevaplar

+1 oy
önce (239 puan) tarafından

Sana tavsiyemi dinlersen geçersin Instagram'da Cenk hoca var ücretsiz bütün bilgileri YouTube kanalinda detaylı anlatıyor o videoları izle mesela motorla ilgili ders trafik adabı işaretler bu videoları izle sonra sorular çöz googlede MEB çıkmış sorular var yeni sürüm ordan Soru çöz ben onlar sayesinde çoğu şeyi öğrendim soruları rahat çözüyorum çoğu bilgiye hakimim inşallah gireceğim bu hoca sayesinde çoğu insan geçti rahat bu arada ne kadar ödedin toplam 

önce (2,124 puan) tarafından

17 ödedik sen ne kadar ödedin

Bakıyım hemen teşekkür ederim 

-Reklam-
0 oy
önce (556 puan) tarafından

Uygulamalar var indirebilirsin ve youbeden ali bertan hoca cok güzel anlatıyor.ben kendim not alarak çalışmıştım. Ayreten melis63 urfalimisin:))

Teşekkür ederim evet urfalıyım

önce (556 puan) tarafından

Bende urfaliyum ondan dedim 63 gorunce.

0 oy
önce (6,078 puan) tarafından

yazılı sınavı geçersin o zor değil 

İnşallah bende yazılıdan korkmuyorum ama 2 çocuklara çalışamıyorum 

0 oy
önce (15,296 puan) tarafından

Yazılı sınavsa ona  çalışacak Bi şey yok ki okuduğunu anlıyorsan az çok da araba kullanan birinin yanında bulunduysan yaparsın. Nette testler var onları çöz yeter direksiyon için de 14 ders veriyor kurs halledersin inşallah 

Sesli ortamda soru çözdüm 70 üzeri alıyorum nagis 

Yeter zaten ehliyet için kafi

Dediğin gibi mantık sorusu okuduğunu anlayan çok rahat cozer 

Ben çok stresli bir insanım sınav beni çok strese sokuyor bundan çekiniyorum ve 2 çocukla çalıştığım için okuduğumu pek anlamıyorum 

Bu öyle ağır bir sınav değil. Sınava girdiğimde bende de çocuk vardı bir tane biri de karnımdaydı artı olarak çalışıyordum canım yani pek vaktim de yoktu. Kendini germe bunla yani bolca netten soru çöz benzer çıkıyor zaten

İlgili sorular

+3 oy
12 cevap 241 göst.
+2 oy
7 cevap 298 göst.
+1 oy
7 cevap 405 göst.
+1 oy
3 cevap 157 göst.
16 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Evrim.34 (606 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,526 soru