Kızlar ben kaynanama asla hakkımı helal etmiyorum bilenler bilir burdan anlattığım kadarıyla ne kadar kötü kalpli biri olduğunu. Derdi gücü bizim huzurumuzu bozmak hep oğlunu arayip fistiklemek aradı mi derdi gücü Büşra eşim ne kadar onu takmasa da erkek milleti ister istemez etki altında kalıyor huzurumuz kaçıyor
O kadar huzurumu bozuyor ki asla ama asla hakkım helal değil beni aglattığı kadar ağlasın
Daha bu akşam kızı umre gidecek niye gidip çay çorba hizmeti etmemisim evine gidip diye oğlunu darlamis. Ben 9 ay önce açık miyom ameliyatı oldum ölümden döndüm kimse gelip benim gelen gidenimi karşılamadi ya ne ekersen onu biçersin ameliyat öncesi sancım oldu çok kötü ise gidiyordum izin de vermediler ameliyat öncesi bı gün verdiler onda da eşya vs hazırladım ondan önce 1 hafta sancıdan ağlaya ağlaya temizlik yaptım çağırdı eşim de sıksin bı yerlerini yapsın demiş bugün de utanmadan annesi arayıp doldurmuş kocamı arasın diye . Oda ister istemez etki altında kaldı cevap verdi kaynanama ama yine de kavga ettik onların yüzünden
Asla hakkım helal değil bu güne kadar hep affettim ama bugün asla değil huzurumu bozanın huzuru olmasın
Sizce haksız mıyım tavrımdan zor günümde yanımda olmayan zor gununde yanında beklemesin. Siz olsanız siz elinizi uzatınca iten birine gider misinz