+2 oy
295 göst.
Diğer kategorisinde (5,931 puan) tarafından

Kızlar ben kaynanama asla hakkımı helal etmiyorum bilenler bilir burdan anlattığım kadarıyla ne kadar kötü kalpli biri olduğunu. Derdi gücü bizim huzurumuzu bozmak hep oğlunu arayip fistiklemek aradı mi derdi gücü Büşra eşim ne kadar onu takmasa da erkek milleti ister istemez etki altında kalıyor huzurumuz kaçıyor 

O kadar huzurumu bozuyor ki asla ama asla hakkım helal değil beni aglattığı kadar ağlasın 

Daha bu akşam kızı umre gidecek niye gidip çay çorba hizmeti etmemisim evine gidip diye oğlunu darlamis. Ben 9 ay önce açık miyom ameliyatı oldum ölümden döndüm kimse gelip benim gelen gidenimi karşılamadi ya ne ekersen onu biçersin ameliyat öncesi sancım oldu çok kötü ise gidiyordum izin de vermediler ameliyat öncesi bı gün verdiler onda da eşya vs hazırladım ondan önce 1 hafta sancıdan ağlaya ağlaya temizlik yaptım çağırdı eşim de sıksin bı yerlerini yapsın demiş bugün de utanmadan annesi arayıp doldurmuş kocamı arasın diye . Oda ister istemez etki altında kaldı cevap verdi kaynanama ama yine de kavga ettik onların yüzünden 

Asla hakkım helal değil bu güne kadar hep affettim ama bugün asla değil huzurumu bozanın huzuru olmasın 

Sizce haksız mıyım tavrımdan zor günümde yanımda olmayan zor gununde yanında beklemesin. Siz olsanız siz elinizi uzatınca iten birine gider misinz 

7 Cevaplar

+3 oy
(2,549 puan) tarafından

Bence haklısın yapabiliyorsan ne ala 

Ayrıca içinde rahatsa hiç takma Allah yukarıda Allah biliyor görüyor 

(5,931 puan) tarafından

Yapabiliyorum hatta yarın uğurlamaya bile gitmemeyi düşünüyorum bende zor zamanlar geçirdim hele o ağrıyla yaptigim işi gel dediğim zaman sık,sn bı tarafını yapsın lafını ölsem unutmam 

(2,549 puan) tarafından

Kesinlikle haklısın ben beceremem ama yapabilen hakedene hakettiğini yapsın 

(5,931 puan) tarafından
+1

Yapıyorum valla gider duraktan bindiririm yeter banane ben de zor zamanlar geçirdim o uzaktan izledi gelmedi evime ben de enayi değilim kusura bakmasın 

-Reklam-
+2 oy
(1,944 puan) tarafından

Sende deseydın ya sıksın bir yerini yapsın diye

(5,931 puan) tarafından

Öyle dedim eşime sıksin bı yerini yapsın o benim işimi gördü mü de hesap soruyor bak gör sen yarın geçirmeye geldi mi anan nasıl veriyorum ağzının payını alacağı cevabı biliyor da beni aramıyor dedim. 

(1,944 puan) tarafından

Aman boşver allah a havale et. Milletin içinde seviyeni düşürme. 

(5,931 puan) tarafından

Yok tenhada o illa kaşınıp bana da sorcak niye gitmedim diye ben de onu kistrip vercem ağzının payını bak saatt kaç oldu uyku tutmadı çocuk hasta dün gece bugün hiç uyumadım 2 saat uykuyla duruyorum ama sinirden uykum gelmiyor 

+2 oy
(1,093 puan) tarafından

Gelın demek köle demek kaynanan için yapsın kızı mısafırıne çayını ıkramını ne dıye sorun yaratıyor anlamıyorum böyle insanları. Allah kalbıne göre versin herkese

(5,931 puan) tarafından

İşte gelin köle demek onların gözünde geçen bayram da kayınpederle kavga ettik arefe gecesi gittik bayramın birinci günü orda geçti neyse akşam yedik içtik neymiş orda kalalımmis benim ailem de 40 dk uzakta onların köyüne dedim niye ee tatil uzunmuş eşimin de köyde geçirelim hiç kusura bakma tatil uzunsa köyde mi gecircem sen ana babaysan onlar da ana baba yola bakiyor bayramsa ona da bayram dedim susturdum sinirden kalktı gitti başka odaya 

Bu gece de afedersin yemiyor beni arayıp demek eşimi arıyor sıkıyorsa ara da de niye gitmedin

+2 oy
(21,851 puan) tarafından

Ben kaynanana saydırdım üstüne eşine de bilendim. Görümcen ibadet edecek derdi tasası sana düşmedi herhalde. Valla denilecek laf o. Benimde kayinvalidemle böyle bir muhabbet geçti ağır hastalığa tedavi görüyordu. Bende yeni evli iken balayında hastanelik oldum evime geldim hastanede yattım gelen giden olmadı anası gelip baksın dedi. O hasta iken sözü açıldı hastalık bu. Ben hasta iken sen bana ne yaptın ne yapabildin ki ben şimdi sana ne yapayım? Yapabileceğim tek şey dua etmek Rabbim inşallah şifanı verir dedim. 

(5,931 puan) tarafından

Bana da öyle dendi kimsenin faydası olmadı ise girecektim nasıl dogurduysan bak dedi annem baktı 2 yıl bide sağda solda gelin baktirmiyo demiş . Kimse gelmedi ben ameliyat masasında iken çıkınca evime gelene bı çay veren olmadı anamdan kardesimden başka kardeşim çalışıyor 5 ten sonra gelip evimin işini görüyordu millete ikramlık bı şeyler yapiyordu 

+2 oy
(883 puan) tarafından

Sen helal etsende cenabı Allah ona soracak yaptıklarını bazen ne yaparsa yapsın insan eşi için susuyor ama bende 17 yıllık evliyim ilk defa geçen sene kavga ettim okadar yıldan sonra bide kalktı eşime dedi sen erkek olsan bunu bı güzel dönersin felan sonra kovdum evimden neyse bı yıl geçti bana diyo sana hakkımı helal etmiyorum bende dedim hayırdır beni emzirdinde haberimmi yok.neyse bizde kaynana olucaz rabbim insanı şaşırtmasın 

(5,931 puan) tarafından

Sus sus tepeme çıktılar Allah sorsun 

(883 puan) tarafından

Ben hiç susan bı gelin olmadım doğru bildiğimi kim olsa hep söylerim daha kotu olan hepsi doğru olduğunu bilir ama kabul etmezler dünya böyle yapacak bişey yok Allah iyilerle merhametli lerle karsilastirsin

(5,931 puan) tarafından

Amin inşallah bende susmam biliyorlar ondan oğlunu arıyor 

(883 puan) tarafından

Sen bildiğin doğrudan şaşma istediği kadar arasın biraz zaman geçince bosvermeyi öğreniyorsun aman sen biliyosun doğruyu takma eğer eşin onu dinlemiyorsa tabi yoksa zor

(5,931 puan) tarafından

Yok dinlemez ama ister istemez canı sıkılır 

+2 oy
(11,087 puan) tarafından

Günah değil bence niye günah olsun benimde asla 2 cihanda hakkımı helal etmiycrm birkaç insan var 

(5,931 puan) tarafından

Ne bileyim çok kızarım ama çok da vicdan yaparım 

(11,087 puan) tarafından

Ben duymam bana kötülük yapılmış sonucta

(5,931 puan) tarafından

Şu an hiç gidesim yok geçirmeye 1 saat sonra gitcek

0 oy
(5,931 puan) tarafından

Kızlar siz olsanız napardiniz 

İlgili sorular

+3 oy
6 cevap 223 göst.