+1 oy
128 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (310 puan) tarafından

Ailem başka şehirde yaşıyorlar. Ben de oğlumla onlara geldim ve 2 haftadır da onlarda kalıyorum. Ablam da bayramda geldi buraya. Neyse konuya gelelim. Ablam burdayken annem bi değişik oluyor, benim bi hareketim onlara batıyor ben hiçbir şey yapmadığım halde hep suçlu oluyorum. Bugün eşim geldi buraya yarın eve döneceğiz. "Kocası gelince havalara girdi, burayı unuttu" gibi laflar duydum annemden ilk kez. Halbuki hiçbir alakası yok. Ben burdan gideceğim diye üzülüyorum çünkü çok alıştım ailemle birlikte olmaya. Bi hareketimi bi sözümü cımbızla çekip beni hep köşeye sıkıştırıyorlar. Psikolojik bir baskı hissediyorum üzerimde. Neden bunu yapıyorlar anlamıyorum. 

1 cevap

0 oy
tarafından

Bunu hep yapıyormuş zaten gerçekten merak ediyorum bu kadar aciz misiniz psikolojik baskı gördüğünüz yere yaşayacaklarınızı bile bile gidiyorsunuz kendine acı çektirmek üzmek zevk mi veriyor

(310 puan) tarafından

Aciz ne demek canım neden böyle söyledin? Eşim de bana hak veriyor ben bunları anlatırken. Sende gitme görüşme diyor. Uzak dur diyor. Ablam yokken annemle çok iyiyiz ama ablam gelince annem çok değişiyor çok üzülüyorum o böyle yapınca... Ben kendimi anlatamıyorum, kendimi ifade edemiyorum cidden hep içime atıyorum...

tarafından

Aciz; iki farklı anlamı vardır bir güçsüz iki beceriksiz olarak geçer sence hangi anlamda söylemiş olabilirim? annen ablan gelince değişiyorsa sanada sahte sevgi ilgi iyilik gösteriyor demektir ablan gelene kadar seninle oyalanıyor ablan gelince seni kenara atıyor bunu bile bile o varkende yokken de görüşme önce sen kendine değer vermek zorundasın yoksa böyle üzülürsün

(310 puan) tarafından

Anlamını zaten biliyorum o manada sormadım zaten sorumu canım. Neden öyle söyledin dedim ben aciz biri değilim gayet de güçlüyümdür ama benim zayıf noktam ailem olunca hiçbir şeyi gözüm görmüyor..kaldı ki haksız yere suçlanınca çok üzülüyorum hiçbir art niyetim yoktur benim.. sanırım fazla hassas kalpliyim..

(310 puan) tarafından

Biraz kendimi özletmem gerek sanırım. Ben burda böyle uzun kalınca ablam da gereksiz kıskançlık yapıyor gibi geliyor bana. Annemi benimle paylaşmayı asla istemiyor gibi geliyor. Tek ben olayım istiyor. An itibariyle uzun bi süre ailemin yanına gitmeme kararı aldım.😕

tarafından

İşte bak kendin söyledin ailem zayıf noktamdır diye zayıf güçsüzsün demek ki ailen seni üzüyor sen yinede onlarla görüşüyorsun kıyamıyorsun bak cnm her konuda güçlü olsan bile tek bi noktada zayıf kalırsan bu yine acizlik oluyor bu kötü bişey değil ama kim olursa olsun kimsenin  seni üzmesine izin verme dünya hassas kalpler için cehennemden beter maalesef

(310 puan) tarafından

Beni kırmadan sorumu cevapladığın için çok teşekkür ederim canım. Doğru söylüyorsun. Kendime değer vermediğim için tüm bunlar başıma geliyor. Ablam yüzünden oluyor herşey. Herşeyi o mahvediyor. O gelmeden annemle çok iyi anlaşıyordum. Ona yardım edip yükünü hafifletiyordum. Eşimin gelmesi onu çok kıskandırdı. Misal bi örnek vereyim. Normalde benim annemlerde kullandığım lale desenli çay bardağım var. Ben onunla çay içerken ablam gördü aaaa bende ondan çay içeceğim dedi. O günden sonra annem o bardaktan ona da çay dökmeye başladı. Başka bardaktan asla çay doldurmaz ona. Beni kıskandığını da düşünüyorum ablamın ama bu saçma geliyor bana..

-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 195 göst.
29 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde ..isa (1,684 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 511 göst.
4 Ocak 2025 Diğer kategorisinde nur_dgru (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 220 göst.
29 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Minikii (966 puan) tarafından soruldu

Kategoriler