Bildim bileli hep böyle ben aileme 1 saatlik uzaklıkta oturuyorum diğer ablamlarda birbirlerine yarım saatlik uzaklıkta ne zaman bir araya gelseler dışarı çıkarlar gezerler kafeye giderler ama ben gidince evde otururlar benimle bir yere gitmezler aksine parasızlıktan değil ablalarımdan daha maddi durumum iyidir
Ablam paylaşım yapmış 3ü bir arada kafede kahve story çekip atmışlar bende dedim ben ordayken niye benle çıkmıyorsunuz böyle diye görüldü attı 😏
Çok garip gerçekten. Aranızda başka bir sorun yoksa niye kardeşler arasında ayrım yapılır ki. Alınganlık değil senin durumun bende olsam kırılırdım kimseye maddi olarak yük değilsin durumum iyi demişsin. Üstelik mesaja görüldü atmaları üzücü sonuçta onlarda kardeş sen de
Anlamadım vallah az önce telefonu kapattım bas bas bağırdım çağırdım kavga ettik ağzıma geleni söyledim sinirden kalbim ağrıyor
Bence kardeşin bile olsa ailen bile olsa seni önemsemeyen insanlar için kalbini ağrıtma evet üzülürdüm bende ama seni strese sokmalarına izin verme
Haklısın
Kıskanılıyorsun canım bal gibi hem de
Kız bildim bileli öyle bekarlığimdan beri öyle
5 kız kardeşiz babam ablamlarda daha çok sever beni sayar sürekli evde kavga çıkarirdı ablam
Evlendim sürekli eşimi eleştirdi
Bı fotoğraf atsam yok eşin niye sarılmadı
Eşin ne almış bilmem ne
1,453,860 soru
23,862,843 cevap
320,483 kullanıcı