+4 oy
446 göst.
Moda kategorisinde (702 puan) tarafından

Bir ara actm ya post kızlar oruçta benide davet edecekti sonra benim yerime gorumcemi dabet etti. Birde üstüne fikir aldı ne yemek yapsam diye o işte simdj msj atms size kahvaltıya gelelim yarın musaitsen dyr ve yarın evde olduğumu biliyor ne yapacm sürekli evime ne aldigjma bakacak soracak siz olsanız kabul eder misnz birde kızını bahane edyr ağlıyor size gelmek için kızıda 12 yaşında gelebilmek için yalanlar atıyor bana 

20 Cevaplar

+5 oy
tarafından

Eşimle planımız var misafir gelecek evde olmayacam diyebilirsin

(702 puan) tarafından

Söyledim de ısrarla dyr sadece sabah kahvaltısına gelecgz eee adım kadar eminim gelince çocuklarının kıyafetlerinide getyr aksm yemeğine kadar kalır 

tarafından

Başka misafirim gelcek de yada evde olmayacam gece gelirim de 

-Reklam-
+3 oy
(17,286 puan) tarafından

Müsait değilim demen yetmiyor mu. Yani sorguluyor mu seni niye müsait değilsin diye. Kabul etme bu kadar basit. 

+2 oy
(2,970 puan) tarafından

Bacim sence ne yapmalisin?

Bi bahane bul biyere git diger gun geleyim derse hastayim falan de baska bi gun evine bi arkadasini cagir misafirim var de istemedigini anlar zaten uyanik eltin

(702 puan) tarafından

Evt cnm bnm bize gelebilmek için 40 tane yalan atyr beni sözde davet edecekti cagircm dedi sonra cagircgi gün beni söylemedi kaynana gil görümce gil gelecek sadece dedi yetrli olir dedi yemek.simdide ben artık davet etmyrm yaa kızını kullaniyr gelebilmk için 

+1 oy
(497 puan) tarafından

Yarın müsait değiliz. Ben müsait olduğum bir gün seni çağırayım de. Çağırma 

+1 oy
(5,048 puan) tarafından

12 yaşında kızımı ağlıyormuş gelmek için. Yiyip içip evide kontrol edip gidecek 

Ayy ne değişik insanlar varya 

Çarşıda işimiz var de erken çıkacaz de bir sürü bahane var 

+1 oy
(1,696 puan) tarafından

Bence müsait olmadığını birinin geleceğini veya bir yere gideceğini söyle seni çağırmaya sürekli sana geliyorsa pek hazıra konmayı seven birisi ama fazla samimiyet affedersin bir şey çıkartıyor o yüzden salla uydur bisiler

+1 oy
(5,436 puan) tarafından

Açıkça misafir davet edebilecek durumda değilim başka zaman inşallah de :)

+1 oy
(1,541 puan) tarafından

Açık açık söyle başka planlarımız var akşam biz size gelelim de

+1 oy
(24,004 puan) tarafından

Kahvaltıyı hazırla biz sana gelelim Ramazandanda sözün var de 

+1 oy
(1,137 puan) tarafından

Kırgınlığım var hasta olcam heralde de ekmeğini çok yedim :) 

0 oy
(1,296 puan) tarafından

Ben olsam yarın müsait değilim derım cekınmeden. Ertesı gün mü gelirim dese çıkacağım derım açıkça biraz sert şekılde söylerım. Çok istiyorsa başka gün ben geleyim derım yıne

0 oy
tarafından

Aynı sinsi bende de var ama kabul etmiycem

0 oy
(3,162 puan) tarafından

Bahane bulmana gerek yok istemiyorsan başka zaman görüşelim müsait değilim de bu kadar

0 oy
(8 puan) tarafından

Müsait değilim de bitsin 

0 oy
(4,789 puan) tarafından

Ben almazdım. Kusura bakma o çagırmadıysa iftara bende çağırmazdım. Hatta ne yazardım biliyor musun sen zahmet etme biz gelelim kahvaltıya kızın bizi görmek istiyorsa.  

0 oy
(325 puan) tarafından

Elti dedin mi uzaklaş bacım 🙂

0 oy
(2,362 puan) tarafından

Biraz rahatsızım kusura bakma başka bir gün oturalım de kestirip at,yoksa ısrar eder

0 oy
(3,891 puan) tarafından

Açık açık müsait değiliz maalesef bizimde başka planlarımiz var hatta sana kahvaltıya gelmeyi düşünüyordum de sende 😏

0 oy
(1,518 puan) tarafından

Müsait değilim diceksim. Korkmayın bu kadar bu lafı söylemekten :)

0 oy
(54,107 puan) tarafından

bende baska yere davetliyim musait değilim baska zaman de kestir at cevap bile verme 

eltimi cok seviyorum ama evine giremiyorum iftara cagirmadim oda Cahirmiyo suratli simdi surat asarsa assin gecen sene çağırdım sen csgirmasanda olur dedim calisiyodum geldiler yemege hemde emrivaki gibi oldu bir enayi ben miyim 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 318 göst.
9 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ayaz Vakti (281 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 317 göst.
12 Şubat 2025 Diğer kategorisinde mcecence (66 puan) tarafından soruldu
+1 oy
27 cevap 802 göst.
0 oy
4 cevap 160 göst.
28 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde misafir098765 (366 puan) tarafından soruldu