Bir ara actm ya post kızlar oruçta benide davet edecekti sonra benim yerime gorumcemi dabet etti. Birde üstüne fikir aldı ne yemek yapsam diye o işte simdj msj atms size kahvaltıya gelelim yarın musaitsen dyr ve yarın evde olduğumu biliyor ne yapacm sürekli evime ne aldigjma bakacak soracak siz olsanız kabul eder misnz birde kızını bahane edyr ağlıyor size gelmek için kızıda 12 yaşında gelebilmek için yalanlar atıyor bana
Eşimle planımız var misafir gelecek evde olmayacam diyebilirsin
Söyledim de ısrarla dyr sadece sabah kahvaltısına gelecgz eee adım kadar eminim gelince çocuklarının kıyafetlerinide getyr aksm yemeğine kadar kalır
Başka misafirim gelcek de yada evde olmayacam gece gelirim de
Müsait değilim demen yetmiyor mu. Yani sorguluyor mu seni niye müsait değilsin diye. Kabul etme bu kadar basit.
Bacim sence ne yapmalisin?
Bi bahane bul biyere git diger gun geleyim derse hastayim falan de baska bi gun evine bi arkadasini cagir misafirim var de istemedigini anlar zaten uyanik eltin
Evt cnm bnm bize gelebilmek için 40 tane yalan atyr beni sözde davet edecekti cagircm dedi sonra cagircgi gün beni söylemedi kaynana gil görümce gil gelecek sadece dedi yetrli olir dedi yemek.simdide ben artık davet etmyrm yaa kızını kullaniyr gelebilmk için
Yarın müsait değiliz. Ben müsait olduğum bir gün seni çağırayım de. Çağırma
12 yaşında kızımı ağlıyormuş gelmek için. Yiyip içip evide kontrol edip gidecek
Ayy ne değişik insanlar varya
Çarşıda işimiz var de erken çıkacaz de bir sürü bahane var
Bence müsait olmadığını birinin geleceğini veya bir yere gideceğini söyle seni çağırmaya sürekli sana geliyorsa pek hazıra konmayı seven birisi ama fazla samimiyet affedersin bir şey çıkartıyor o yüzden salla uydur bisiler
Açıkça misafir davet edebilecek durumda değilim başka zaman inşallah de :)
Açık açık söyle başka planlarımız var akşam biz size gelelim de
Kahvaltıyı hazırla biz sana gelelim Ramazandanda sözün var de
Kırgınlığım var hasta olcam heralde de ekmeğini çok yedim :)
Ben olsam yarın müsait değilim derım cekınmeden. Ertesı gün mü gelirim dese çıkacağım derım açıkça biraz sert şekılde söylerım. Çok istiyorsa başka gün ben geleyim derım yıne
Aynı sinsi bende de var ama kabul etmiycem
Bahane bulmana gerek yok istemiyorsan başka zaman görüşelim müsait değilim de bu kadar
Müsait değilim de bitsin
Ben almazdım. Kusura bakma o çagırmadıysa iftara bende çağırmazdım. Hatta ne yazardım biliyor musun sen zahmet etme biz gelelim kahvaltıya kızın bizi görmek istiyorsa.
Elti dedin mi uzaklaş bacım 🙂
Biraz rahatsızım kusura bakma başka bir gün oturalım de kestirip at,yoksa ısrar eder
Açık açık müsait değiliz maalesef bizimde başka planlarımiz var hatta sana kahvaltıya gelmeyi düşünüyordum de sende 😏
Müsait değilim diceksim. Korkmayın bu kadar bu lafı söylemekten :)
bende baska yere davetliyim musait değilim baska zaman de kestir at cevap bile verme
eltimi cok seviyorum ama evine giremiyorum iftara cagirmadim oda Cahirmiyo suratli simdi surat asarsa assin gecen sene çağırdım sen csgirmasanda olur dedim calisiyodum geldiler yemege hemde emrivaki gibi oldu bir enayi ben miyim
1,473,959 soru
24,132,205 cevap
334,095 kullanıcı