+1 oy
120 göst.
Diğer kategorisinde (77 puan) tarafından

Sezaryen göbeğim var kızlar evde spor yapıyorum bırakmak istemiyorum sanki başaramicak gibi hissediyorum var mı evde spor aralıklı oruç yapıp kilo veren

3 Cevaplar

+1 oy
(6,792 puan) tarafından

Gecen sene verdim iki gundur gene basladim cunkum hic dikkat etmedim aldim leslie yapiyorum birde benim postuma bir bak bir arkadas bir spor onerdi baya terliyorsun

(6,792 puan) tarafından

Simdilik 30 dakikalik yapiyorum oglum sagolsun rahat birakmiyor ama gecen sene 40 dklik yapiyordum

(767 puan) tarafından

Olsun canım o da güzel 🤗

(6,792 puan) tarafından

Devam canim ama iki gündur bacaklarim pert sizliyor hala @Gulsumss

(767 puan) tarafından

Ahahah olsun olsun geçicek onlar hamdın 🤣 Bende yapabilsem keşke eşlik etsem sana

(6,792 puan) tarafından

Sag salim dogurda canim sonra beraber yaparız zaten tüm tuslara bastim ben sabah elma sirkeli su iciyorum sonra yag yakici kahve aldim ondan iciyorum 10-11.30 arasi spor 12 de kahvalti yapiyorum dukan birasi yaptim bugun onu iciyorum aksamada kabuska yicem bu kadar seye hayla erimezsem vucuduma da yaziklar olsun yani pazartesi saglik ocagina tahlil yaptircam bekarken insulin direncim vardi onu kontrol edicem bir

-Reklam-
0 oy
(4,201 puan) tarafından

Ben varım canım iki öğün beslenerek bide evde yürüyüş bandim var, orda yürüyerek 11 kg verdim.

(77 puan) tarafından

Darısı bana canım spor yapıyorum bende 2 ögün besleniyorum bakalım insllah veririm

0 oy
(4,788 puan) tarafından

Bende basenden çok kilo alan biriyim kışın basen hareketleri yaparak zayiflamastim ama çok istikrarlı olmak lazım yaptım 2 3 günde zayıflarım olmuyor hergun 1 saatimi verdim ve 2 3 ay sonra incelme başladı 

İlgili sorular

+3 oy
4 cevap 107 göst.
0 oy
8 cevap 310 göst.
27 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde _Forbidden_ (1,203 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 218 göst.
0 oy
4 cevap 342 göst.

Kategoriler

1,464,832 soru

24,007,762 cevap

327,646 kullanıcı

...