+7 oy
389 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,859 puan) tarafından

Kızlar tedavimn son aşamasndaym artk biliyorsunz. 10 gün ışın kaldi toplam da 25 aliyorm. Bazı günler kızımı götürüyorum ama bu her zaman olamiyor maalesef. Geçen hafta goturdm 2.5 saat bekledm. Bu hafta da bazı günler hiç beklemedim bazı günler 1 saat bekledm. Yani belli olmiyor ne zaman girecegm. Kızımda iki gündr ağlıyormuş kaynanam gilde. Het gün ona bırakıp gidiyoruz. Bugün gitmeden anne gitme kayseri ye diyor. Babanneme gitmek istemiyorum diyor. Anlatiyorm gelecegm diye ama aglamis yinede. 3 yaşında kızım. O kadr benden ayrı kaldi ki bu süreçte 😔  Rabbım bir daha yaşatmasın bu günleri. Bugün yine duygusallm özellikle bu vakitlerde Bi hüzün çöküyor. Şimdi uyudu kızım. Bana sarılarak.. Rabbım hiç bir evladı annesinden ayırmasın. Bu şeyleri de tekrar yasamamayi ümit ediyorum. Oyle Bi yazmak geldi içimden..

9 Cevaplar

+3 oy
tarafından

Kendi annen sana gelip kalsa çocuk evinden ayrılmasa olmaz mı

(1,859 puan) tarafından

Annem de asla kalmaz. Kaynanam da yine kaliyor. Bazı günler gorumcem geliyor. Havalar iyi olsa parka götürur. Ama havalarda kötü. Soğuk yağmurlu buralar 

tarafından

Sonuna geldin artık bi uzman yardımı ile ilerletsen kızının bu durumunu oda çok yıprandı üzüldü annesiz kaldı

(1,859 puan) tarafından

Gotureceym Bi psikologa.  Ne yapsam bilemedm ki

tarafından

Pedogog eşliğinde ilerle cnm hem sana hem kızına faydası olur

-Reklam-
+3 oy
(54,182 puan) tarafından

yuzdun yuzdun kuyruguna geldin insallah bir daha ayrilmazsiniz

(1,859 puan) tarafından

Amin canım inşallah 

+2 oy
(6,396 puan) tarafından

Ayy gözlerim doldu resmen rabbim ewladina bağışlasın acil şifalar versin yüzünü güldürsün bu günleri hiç hatırlatmayın insAllah

+2 oy
(4,667 puan) tarafından

Seni o kadar iyi anlıyor ve duygularını paylaşıyorumki canım. Çooookkk çoook aminnn...benim de 3 yavrum var . En minnağım Arefe günü Bi hastalandı hala yatıyoz yoğun bakımda. Tamam onun yanındayım ama evdeki iki yavrum bir orda Bi orda sefil oldular eşim desen o da yorulduk baya. Ve çok özledim. Çocuklarımı evimi  düzenimi. Sağolsun eşim bu akşam ben kalayım sen ötekilerle vakit geçir seni çok özlediler dedi. Geldim eve. Şimdi onlara kuran açtım  uyuyorlar ben de yanlarındayım.  Ortanca yavrum  annemsiz kardeşimsiz ben yemek de yemem mutlu da olmam diyormuş abimlere...  :( .... 

Rabbim sana da tez zamanda şifa versin. Görmediğe döndürsün inşAllah...gitsin bir daha gelmesin o hastalık ve hiçbir hastalık...

+2 oy
(4,726 puan) tarafından

Tez zamanda sağlığına kavuşur kızınla çok güzel vakitler geçirirsin inşallah ❣️ 

+2 oy
(591 puan) tarafından

Rabbim seni çocuğuna, çocuğunu da sana bağışlasın inşallah 

+1 oy
(1,705 puan) tarafından

Hamileyim sana dua edeceğim Rabbim sağlığını sıhhatini bol versin inşallah en kısa zamanda şifanı bulur aynı sıkıntıyı bir daha yaşamazsın inşallah Rabbim evladına kavuştursun seni evladını yüzüne gözüne kalbini hüzün düşürmesin İnşallah şafi ismiyle şifa versin Rabb'im Rabbim gönlünüzden geçeni size versin minik kuzumun gönlüne hüzün düşmesin inşallah Rabbim büyüktür gün doğmadan neler doğar bir bakmasın iyileşmişsiniz hayatınız boyunca da aynı sıkıntı yaşamamışsın İnşallah böyle olur düzelir Bir daha aynı şeyleri yaşamazsınz inşallah

+1 oy
(4,040 puan) tarafından

Allah şifa versin 

0 oy
(28,301 puan) tarafından

Canımmm amin Rabbim kimseyi korktuğuna uğratmasın 

İlgili sorular

0 oy
39 cevap 2,401 göst.
16 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde ❤️İsmiAŞK❤️ (10,885 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 322 göst.
7 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde ❤Esra❤Mustafa❤Eren❤ (6,075 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 244 göst.
15 Ağustos 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde BoncukGozlum (30,728 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,036 göst.
5 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Nare88 (300 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,242 soru

24,166,554 cevap

335,620 kullanıcı

...