Kızlar tedavimn son aşamasndaym artk biliyorsunz. 10 gün ışın kaldi toplam da 25 aliyorm. Bazı günler kızımı götürüyorum ama bu her zaman olamiyor maalesef. Geçen hafta goturdm 2.5 saat bekledm. Bu hafta da bazı günler hiç beklemedim bazı günler 1 saat bekledm. Yani belli olmiyor ne zaman girecegm. Kızımda iki gündr ağlıyormuş kaynanam gilde. Het gün ona bırakıp gidiyoruz. Bugün gitmeden anne gitme kayseri ye diyor. Babanneme gitmek istemiyorum diyor. Anlatiyorm gelecegm diye ama aglamis yinede. 3 yaşında kızım. O kadr benden ayrı kaldi ki bu süreçte 😔 Rabbım bir daha yaşatmasın bu günleri. Bugün yine duygusallm özellikle bu vakitlerde Bi hüzün çöküyor. Şimdi uyudu kızım. Bana sarılarak.. Rabbım hiç bir evladı annesinden ayırmasın. Bu şeyleri de tekrar yasamamayi ümit ediyorum. Oyle Bi yazmak geldi içimden..
Kendi annen sana gelip kalsa çocuk evinden ayrılmasa olmaz mı
Annem de asla kalmaz. Kaynanam da yine kaliyor. Bazı günler gorumcem geliyor. Havalar iyi olsa parka götürur. Ama havalarda kötü. Soğuk yağmurlu buralar
Sonuna geldin artık bi uzman yardımı ile ilerletsen kızının bu durumunu oda çok yıprandı üzüldü annesiz kaldı
Gotureceym Bi psikologa. Ne yapsam bilemedm ki
Pedogog eşliğinde ilerle cnm hem sana hem kızına faydası olur
yuzdun yuzdun kuyruguna geldin insallah bir daha ayrilmazsiniz
Amin canım inşallah
Ayy gözlerim doldu resmen rabbim ewladina bağışlasın acil şifalar versin yüzünü güldürsün bu günleri hiç hatırlatmayın insAllah
Seni o kadar iyi anlıyor ve duygularını paylaşıyorumki canım. Çooookkk çoook aminnn...benim de 3 yavrum var . En minnağım Arefe günü Bi hastalandı hala yatıyoz yoğun bakımda. Tamam onun yanındayım ama evdeki iki yavrum bir orda Bi orda sefil oldular eşim desen o da yorulduk baya. Ve çok özledim. Çocuklarımı evimi düzenimi. Sağolsun eşim bu akşam ben kalayım sen ötekilerle vakit geçir seni çok özlediler dedi. Geldim eve. Şimdi onlara kuran açtım uyuyorlar ben de yanlarındayım. Ortanca yavrum annemsiz kardeşimsiz ben yemek de yemem mutlu da olmam diyormuş abimlere... :( ....
Rabbim sana da tez zamanda şifa versin. Görmediğe döndürsün inşAllah...gitsin bir daha gelmesin o hastalık ve hiçbir hastalık...
Tez zamanda sağlığına kavuşur kızınla çok güzel vakitler geçirirsin inşallah ❣️
Rabbim seni çocuğuna, çocuğunu da sana bağışlasın inşallah
Hamileyim sana dua edeceğim Rabbim sağlığını sıhhatini bol versin inşallah en kısa zamanda şifanı bulur aynı sıkıntıyı bir daha yaşamazsın inşallah Rabbim evladına kavuştursun seni evladını yüzüne gözüne kalbini hüzün düşürmesin İnşallah şafi ismiyle şifa versin Rabb'im Rabbim gönlünüzden geçeni size versin minik kuzumun gönlüne hüzün düşmesin inşallah Rabbim büyüktür gün doğmadan neler doğar bir bakmasın iyileşmişsiniz hayatınız boyunca da aynı sıkıntı yaşamamışsın İnşallah böyle olur düzelir Bir daha aynı şeyleri yaşamazsınz inşallah
Allah şifa versin
Canımmm amin Rabbim kimseyi korktuğuna uğratmasın
1,507,628 soru
24,608,522 cevap
363,962 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın