Kızlar 17 mart son adet tarıhim gecesinde korunmasız ilişki oldu 3 gündür kasıklarımda ve belimde adet olacakmışım gibi ağrı ve sabahları uyandığımda Mide bulantısı yaşıyorum adetime 12 gün var sizce hamile olabilir miyim
Böyle hemen 2 haftada belirti verir mi ki ignesiz normal yoldan ise
Normal yoldan
Hemen bu şekilde belirti olabileceğini zannetmem ama çok istersen net olsun diye hemen acilde kan ver bakılsın
Bizim burda acil asla bakmaz böyle bir durumda
Aile hekimine git o zaman
Ben adetim bittikden 10 gün sonra halsizlik göğüs ağrısı hazımsızlık baş dönmesi yasamistim. Normalde bunu kime anlatsan imkansız der. Eşime söyledim hissediyorum hamileyim dedim. Bir sonraki adetime 9 gün kala kaset test yaptım silik çizgi çıkmışti. Şuanda bebeğim 8 aylık emekliyor ☺️
Aynısını yaşıyorum ve sizin gibi hamile olduğumu hissediyorum
Benim de baya zaman varken kahveden tiksinme oldu dedim ben hamileyim şimdi 6 haftalık hamileyim
Normalde bende sigara kulanıyorum 2 gündür içemiyorum tiksiniyorum
Hayırlı olsun hamilesin o zaman. Tabi pskolojikte oluyor. Adet zamanını bekle kan verirsin
Bende Mart 12 son adet tarihim bende sadece yorgunluk halsizlik başladı 10 gün var bilemiyorum ne hikmetse bu aya kadar çok istiyordum çocuk olsun bu ay o istek yok o heves yok nasipte varsa olur yoksa olmaz çok şükür evletlerim var
Bende bu ay korunmayı bıraktım
Nasibi varsa olur rabbim gönlüne göre versin
Yarın sabah aç karnına sağlık ocağına gidip kan verin, şuan evde test varsa onuda yapın yoksa yakınlar da eczane varsa alıp yapın. Duruma göre sağlık ocağına gidersiniz, benim bir gün gecikme olmuştu test yapmıştım pozitifti. Böyle ağrılarım da vardı, ne olur ne olmaz bence test yapın
3 yıl önce ölğ doğum yaptım bu ay korunmayı bıraktım korkuyorum açıkcası
Başınız sağolsun, Rabbim tez zamanda nasip etsin sağlıkla inşallah 🤲
Korkmayın, Rabbimin izniyle var ise kavuşun sağlıkla inşallah 🤲
Benimde düşük olmuştu, hamile olduğumu öğrendiğim zaman korkmaya başlamıştım "ya düşük olursa yine?" Falan diye. Akışına bırakmaya çalıştım, sizde öyle yapın yiyecek ekmeği var ise olur. Dua edin, Rabbim gönlünüze göre versin inşallah 🤲
1,487,003 soru
24,309,302 cevap
344,632 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın