+2 oy
189 göst.
Diğer kategorisinde (100 puan) tarafından

Kızlar 17 mart son adet tarıhim gecesinde korunmasız ilişki oldu 3 gündür kasıklarımda ve belimde adet olacakmışım gibi ağrı ve sabahları uyandığımda Mide bulantısı yaşıyorum adetime 12 gün var sizce hamile olabilir miyim

5 Cevaplar

+2 oy
(562 puan) tarafından

Böyle hemen 2 haftada belirti verir mi ki ignesiz normal yoldan ise 

(100 puan) tarafından

Normal yoldan

(562 puan) tarafından

Hemen  bu şekilde belirti olabileceğini zannetmem ama çok istersen net olsun diye hemen acilde kan ver bakılsın 

(100 puan) tarafından

Bizim burda acil asla bakmaz böyle bir durumda

(562 puan) tarafından

Aile hekimine git o zaman 

-Reklam-
+2 oy
(4,301 puan) tarafından

Ben adetim bittikden  10 gün sonra halsizlik göğüs ağrısı hazımsızlık baş dönmesi yasamistim. Normalde bunu kime anlatsan imkansız der.  Eşime söyledim hissediyorum hamileyim dedim. Bir sonraki adetime 9 gün kala kaset test yaptım silik çizgi çıkmışti. Şuanda bebeğim 8 aylık emekliyor ☺️

(100 puan) tarafından

Aynısını yaşıyorum ve sizin gibi hamile olduğumu hissediyorum

+1 oy
(8,739 puan) tarafından

Benim de baya zaman varken kahveden tiksinme oldu dedim ben hamileyim şimdi 6 haftalık hamileyim 

(100 puan) tarafından

Normalde bende sigara kulanıyorum 2 gündür içemiyorum tiksiniyorum

(8,739 puan) tarafından

Hayırlı olsun hamilesin o zaman. Tabi pskolojikte oluyor. Adet zamanını bekle kan verirsin 

0 oy
(441 puan) tarafından

Bende Mart 12 son adet tarihim bende sadece yorgunluk halsizlik başladı 10 gün var bilemiyorum ne hikmetse bu aya kadar çok istiyordum çocuk olsun bu ay o istek yok o heves yok nasipte varsa olur yoksa olmaz çok şükür evletlerim var

(100 puan) tarafından

Bende bu ay korunmayı bıraktım

(441 puan) tarafından

Nasibi varsa olur rabbim gönlüne göre versin 

0 oy
(505 puan) tarafından

Yarın sabah aç karnına sağlık ocağına gidip kan verin, şuan evde test varsa onuda yapın yoksa yakınlar da eczane varsa alıp yapın. Duruma göre sağlık ocağına gidersiniz, benim bir gün gecikme olmuştu test yapmıştım pozitifti. Böyle ağrılarım da vardı, ne olur ne olmaz bence test yapın 

(100 puan) tarafından

3 yıl önce ölğ doğum yaptım bu ay korunmayı bıraktım korkuyorum açıkcası

(505 puan) tarafından

Başınız sağolsun, Rabbim tez zamanda nasip etsin sağlıkla inşallah 🤲 

Korkmayın, Rabbimin izniyle var ise kavuşun sağlıkla inşallah 🤲 

Benimde düşük olmuştu, hamile olduğumu öğrendiğim zaman korkmaya başlamıştım "ya düşük olursa yine?" Falan diye. Akışına bırakmaya çalıştım, sizde öyle yapın yiyecek ekmeği var ise olur. Dua edin, Rabbim gönlünüze göre versin inşallah 🤲 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 88 göst.
19 Haziran 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde HK (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 106 göst.
+2 oy
1 cevap 105 göst.
0 oy
1 cevap 95 göst.
16 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Papatya4161 (4,747 puan) tarafından soruldu

Kategoriler