+2 oy
698 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (204 puan) tarafından

İki aylık eltim var  kızım hasta olduğu için düğününe gidemedim kızım yoğun bakımdaydi tabi kaynanamlar umursamazca düğün yaptılar neyse yine birşey demedim ama sanırsın eltimin en büyük düşmanıyım düğüne bile gitmedim hiç konuşmadık da düğünden sonra bende hastaneden çıktım 10 gün civarı geçti yanına gittim tebrik etmeye bana öyle bir surat yapıyor ki bende ne olduğunu anlamadım sonra kayinim yanıma geldi onu boş ver dün akşam bana demiş onu kıskanıyorum diye beni kıskanıyorumuş   kayinimla konuştuğumuz için bu arada kayinim da kuzenim aynı yaştayız kayinimla sen onunla konuşursan yarın öbür gün beni unutursun demiş Allah'ım kayinim bana söylediğinde çıldırdım boş ver dedi  zaten görüştüğümüz zamnda ne bir selam veriyor nede düzgün konuşuyor ehh öyle bir konuşma diyelim Eltim de benden iki yaş büyük 

14 Cevaplar

+4 oy
(6,956 puan) tarafından

Düğüne gidebilseydin yine aynı davranırdı yersiz kıskançlık yapıyor Rabbim akıl versin inşallah

(204 puan) tarafından

Aynn öyle 

-Reklam-
+2 oy
(23,442 puan) tarafından

Ne insanlar var ya rabbim. 

(204 puan) tarafından

Allah herkese akıl fikir versin 

+2 oy
(3,598 puan) tarafından

Oo şimdiden başlamış ya benimki de daha kayinimla sevgili ben şimdilik tek gelinim beni kıskanıyormus şimdiden eşimin ailesiyle aramızı bozmaya çalışıyor şimdiden böyleler hay Allah'ım ya 

(204 puan) tarafından

Benden büyük de bir eltim var o da 20 yıllık evli onunla pek uğraşmaz 😅

+2 oy
tarafından

Bu düğün meselesini kaynananlar değil kaynının düşünmesi gerekirdi sonuçta yeğeni canı kanı elti meselesine gelince kaynın farkında zaten sen hiç muhattap olma selam bile verme 

(204 puan) tarafından

Onların çocuklarımı umursamamasina alıştım zaten takmıyorum kayinim durumun farkında mesajlarına bile bakma diyor 😃

+2 oy
(1,524 puan) tarafından

Ayyy yemin ediyorum şu insanların anlayişsizliklari beni öldürüyor sanki keyfinden gelememiş 3 gunluk dünya yaa kızında geçmiş olsun cnm

(204 puan) tarafından

Ah canım keşke sorun düğüne gelmemek olsa ama basbaya beni sevmiyor takmış kafasına beni 

(1,524 puan) tarafından

Sende onu sevme 😂

(204 puan) tarafından

Pis elti sinsi yılan 🐍🐍😅

(1,524 puan) tarafından

Şaka falan bir tarafa iyi geçinmek önemli sen iyi olda o kötü olursa kendi zararına ama herkes yerini bilecek 

(204 puan) tarafından

Tabi cnm bir slm mrbya bakar insanlığımızı bozmayalım 

+1 oy
tarafından

BBoşver benimkide öyleydi daha sevgiliyken . Kaynımla aramız çok iyiydi evlenince bozuldu kaynımı doldurdu bize bende mesafe koydum çokta tın. 

(204 puan) tarafından

En iyisini yapmişsin bende bayadir mesafe koydun gitmiyorum 

tarafından

Olması gereken buydu mrb mrb başka ötesi yok

+1 oy
(2,263 puan) tarafından

Ne kadar pislik bı insan eltin

(204 puan) tarafından

Ayy sen bir de yüzünü gör mumya resmen 😝

0 oy
(1,376 puan) tarafından

Boş ver en iyisi uzak olmak mesafeli olmak .gördüğün zaman selam ver geç hiç muhatap bile olma 

(204 puan) tarafından

Tabi öyle 

0 oy
tarafından

Bizde görümcemle  öyleyiz 

biz İstanbul'da onlar memlekette 

Sadece nişana gittik düğün 3 ay sonraydı

Nişanda bile olmamıza rağmen dünyanın parası gitti ama gözümde değil 

Uçak bileti e köye gidiyoz eli boş gidemezdik

Adan Zeye herşeyi aldık eşim kız kardeşinin çeyizi için bile milyarlar para gönderdi hep destek olduk sadece düğüne gidemedik masrafimiz çok oldu sadece telden aradık tebrik edelim dedik bağırdı çağırdı küfürler etti şimdi evleneli 9 ay oldu biz gene alttan aldık aradık açmadı bizimle konuşmuyor sanki düşmanıyız 

Anlam veremedim

(204 puan) tarafından

Böyle insanlara ne desek ne yapsak ta boş 

0 oy
(54,188 puan) tarafından

ee gorusme sendr kayninla da konusma 

(204 puan) tarafından

Maalesef ki goruşmemek elde değil bı 10 gün sonra kaynanamlar gidicem geceleri orda kalıp sabahları eve gelicem oda kaynanamlarla yaşıyor kaynanama durumu anlattım bide gorumceme  onunla hiç asaga yukarı olma diyorlar bakicaz artık 

0 oy
(3,530 puan) tarafından

Boş ver ya bende de var bı tane elti kaynimla kuzenler bana slm vermez dili kopacak sanıyor heralde bende smdi.onun gbi davriniyorm yokmuş gbi :)

(204 puan) tarafından

En iyisini yapıyorsun 

0 oy
(30,913 puan) tarafından

Elti olunca böyle şeyler yaşanıyor mu yaa benim henüz yok bekar eşimin abisi belki evlenir bi gün böyle birisi olmaz inşallah 😂😂

(204 puan) tarafından
+1

Bizde bir laf vardır (   iki tekne varmış birine hep kumaşlar binmiş birine de eltiler  kuma teknesi gitmiş de elti teknesi  kavgadan laf sokmadan gidememiş yani demem  şu ki eltiler galiba hepsi böyle 

(30,913 puan) tarafından

En iyisi çok muhatap olmamak o zaman 🤭

0 oy
(988 puan) tarafından

Ortada hasta hir çocuk varmis nasil gidecektin dugune bu konuda sana tavir yapilmasi sacma ama anlamadigim şey kaynin karısının söylediklerini sana niye söylüyor resmen kötülemek için olmuş.

Keşke o da müsait bir kuzeniyle evlenseymis anladığım kadarıyla aileye sonradan girenleri kocası bile kabullenemiyor.

(204 puan) tarafından

Afedersiniz kayinimda da ***** olmasaydı söylemezdi benim büyük elti de yabancı aileye giren çok yabancı gelin var Bizim bu gelin biracik Deli çıktı 

0 oy
(8,890 puan) tarafından

Bence sen kayninlada çok yakın olma bu kıskançlık hayra alamet değil. Aralarında bişey var falan der başına iş açılır 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 694 göst.
19 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 308 göst.
19 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 295 göst.
8 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Derineylem11 (1,294 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 354 göst.
4 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Cemre demurtekin (19 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,866 soru

24,175,036 cevap

336,061 kullanıcı

...