0 oy
142 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (165 puan) tarafından

Kizlar eltimi gördüm arkasında siyah köpek ve yılan vardı yılan kocamandı arkasından çıktı eltim kayboldu bu eltiler Rüya da bile yılan kılığındalar valla kac gün sonra oda bana rüyamda siyah köpek gördüm bizi ısırmaya çalışıyordu anlamına baktım düşman demek diyor 😀köpek benmişim hep bir yarış rekabet halinde zaten bir gün iyidir evinde ağırlar bir gün haset dolu

4 Cevaplar

+3 oy
önce (5,416 puan) tarafından

Bazende insanlar fesat oluyor 

-Reklam-
0 oy
önce (220 puan) tarafından

Şimdi benim anlamidigim ne biliyormusun sen veya bir başkası fark etmez  neden insanlari bukadar kafaya takarız birinden rahatsizsan iletişimi keser kapına sokmaz muhabtap olmazsın evine giremeyen senden yüz bulamayan biriside zaten hiç bişey yapamaz

0 oy
önce (32,978 puan) tarafından

İkinizde belli ki birbiriniz hakkında iyi şeyler düşünmüyosunuz uzaklaşın o zaman muhatap olmayın 

0 oy
önce (2,379 puan) tarafından

Rüyayla amel edilmez, insanları rüyalarınızda öyle gördünüz diye öyle oldukları anlamına gelmiyor.

Rüyalar 3 türlüdür. Şeytani, Rahmani ve bilinçaltı.

Geneli bilinçaltıdır, bazısı şeytanidir. Bazısı hem bilinçaltı hem şeytani karışıktır. Rahmani olanlarsa çok azdır.

Herkes rahmani rüya da göremiyor aslında.

Örneğin abdestli mi uyudun? Namazlı bir insan mısın? Maneviyat ne kadar yüksekse rahmani rüya görmek o kadar sıklaşır.

Sabah namazından güneş doğana kadar görülen rüyalar genelde rahmani olur.

İmam Nablusi (ra büyük rüya alimi) rüyada görülen kişiyi (yabancı veya tanıdık fark etmez) bazen rüyayı gören kimsedir diye yorumlar. Yani aslında falan kimsenin suretinde Allah seni sana göstermiş olabilir. İmkan dahilindedir.

Köpek ve yılan gerçekten düşmandır. Renkleri önemli ama, siyahsa kötü beyazsa değil. Boyutu önemli, ısırıyor mu yoksa oturuyor mu? Bunlar önemli.

Rüyanı neye yorarsan o çıkar. Eltin hakikaten kötüdür belki ama sen rüyanda onu öyle gördün diye kötü yaftası vurmamalısın.

Hayrolsun de, soluna 3 kere tükür. Sadaka ver belası gelmesin. 

İlgili sorular

+2 oy
14 cevap 771 göst.
3 Nisan 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Nefesimm (225 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 141 göst.
0 oy
5 cevap 264 göst.
9 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Onlygirl (676 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,487,515 soru

24,317,119 cevap