+1 oy
430 göst.
Diğer kategorisinde (496 puan) tarafından

Sen kolay doğuruyon bidaha doğurursun demek ne demek ne ima etti bebeğime dokunmalarını istemeyince böyle söyledi ne anlama geliyor telefon açıp kavga etmelimiyim

10 Cevaplar

+3 oy
(1,089 puan) tarafından

Bu lafı sonradan değil canım O anda sokacaktın ki yerine otursun

(1,089 puan) tarafından

Yok canım olmadı çok şükür bizim büyük riskliydi yani ona rağmen çok şükür bir sorun olmadı üstelik vücuduna da temas etti para

(496 puan) tarafından

Çok şükür olmamış bende para değdi diye bide kucaklarına aldılar kafasını falan elledi 300 kgluk oğlu bişey olursa diye korktum

(1,089 puan) tarafından

Yok yok canım olmaz merak etme ama daha da verme kimsenin kucağına 

(496 puan) tarafından

Ben vermedim ya ***** kaynanam uyuyan bebeği uyandırıp verdi ama burnundan getirdim onunda

(496 puan) tarafından

Yoksa ben hayatta vermem 

-Reklam-
+3 oy
(9,908 puan) tarafından

Şimdl bi anlamı kalmamış boşver söyleme bişey

(496 puan) tarafından

Lohusa lohusa anlam veremedim ki ne dediğini derdim bebeği elinden almaktı 

+2 oy
(1,677 puan) tarafından

Boş konuşmuş. 

(496 puan) tarafından

Arayıp yenge ne demek istıyon sen diyim mi yoksa slk zaten diyip yeri gelince laf mı sokayım 

(1,677 puan) tarafından

Slk zaten deme çünkü hakkını helal et ben sana salk dedim diyemezsin yüzüne karşı. Yarın ahirette sorun olmasın.

Bu takılacak bir konu değil. Aranacak bir konu hele hiç değil. Buna mı alındın diye gülerler adama, kendini rezil ettiğinle kalırsın. Lohusa derler vs vs yani senin düşündüğün gibi düşünmezler.

Müslümanın derdi bir olur, o da Allahın rızasıdır. Sen Allah rızası için bile alınmasan kardasın. 

(496 puan) tarafından

Bişey olmaz değil mi bebeğe kucagına aldı 3 ü 

(3,202 puan) tarafından

Ne olcak kucağa almakla opmedilerse sorun.yok ben verdim valla aman sakinana çöpe sonra çöp bariyor

(496 puan) tarafından

Kafasını elledi bide oğlu ondan bişey olur mu 

(3,202 puan) tarafından

Ya ne olcak benimkide ellediler cocuklar opturmuyorum sadece kimseye 

(9,082 puan) tarafından

kolay dogurmak mevzu degilki kolay bakmak mevzu bebege deseydin keske:)) herkes doguruo kimse icinde tutmuyorki dogum zaten kolay . hic doguramam diyen biri bile sezeryan olur mis gibi uyurken kesilir bicilir bebegi cikarir. sinrasi mesele bebege bakmak mevzu dogurmak degilki

bebege ne olacakki bebek put gibi duracak degil ellenecek sevilecek minciklanacak cocuklarla yatip yuvarlanacak da dusecek de kalkamacakda dayak da yiyecek diger cocuklardan kendi de vuracak isirilacakda bu normal bise sonicta . bebegin kafasina sert vurmadilarsa bisey olmaz vocuk cocugu saydigim sekillerde sever. 1 bucuk yasa kadar kafasini  ezmesinler yeter

+2 oy
(2,272 puan) tarafından

Bundan önceki postunu okumuştum. Ama senin bu cümleye sessiz kalmana anlam verememistim.  Şimdi de sessiz kaldığın cümleyi buraya yazmışsın:) ne demek istiyor biliyor musun? Senin çocuğuna ellerken sen istemediğini belirttiğinde, merak etme bizim dokunmamizla çocuğuna bisey olursa ( anla yani demek istemiyorum Allah korusun) sen yeniden dogurursun diyor. Çok ama çok ağır bir cümle cokk.orda haddini bildirmek gerekirdi. Ama yapmamışsın 

(496 puan) tarafından

Anlam. Veremedim ki tek derdim bebeği kurtarmaktı yaa çok kolay doğurdum ne çektim alayım çocugu dedim 

+2 oy
(2,595 puan) tarafından

Boş konuşmuş takma gitsin ama yorumlarda gördüm bebeğin enfeksiyondan yatmış ama hemn eve kabul etmişsin bebeğin bünyesi düşük çabuk yine kapabilir şuanlik kimse kabul etme günahtır 

Benm bebeğim 38 günlük eşimin teyzesi gol yemeğe çağırdı gitmedim ona bile.laf çıkarıp arkamdan bebeği saklıyor görmemiş gibi falan şeyler denildi aka zere takmadım sonuçta bebeğim daha önemli sağlığı kimse eve de kabul etmiyorum.geleni bebeğe yanına gelmesine izin vermiyorum

(496 puan) tarafından

Yok ben değilim o 

+1 oy
tarafından

Şair burada ne anlatmak istemiş biraz daha açar mısınız 😁🙄

(496 puan) tarafından

Yok canım ben asla verme taraftarı değilim bu sebepten kayınvalidemle kavga bile ettim ellerine verdi diye ama bu lafa takıldım ne demek istediğine derdim o an bebeği elinden almaktı 

tarafından

Muhtemelen aile içinden biri kolay doğum yaptığını söylemiştir oda o an sinirlendiği için ne diyeceğini şaşırmıştır 

(496 puan) tarafından

Öyle demeleri imkansız çünkü hamileğim hep hastanede geçti gözlerim kan çanagı dolandım 9 ay 

tarafından

O zaman saçmalamış 🙄😁

(496 puan) tarafından

Eşimde dedi mal olduğu için öyle konuştu o dedi o kadar öfkeliyim ki her lafı sayasım var arayıp ama gelmek için arar kesin 

+1 oy
tarafından

Dogururken yanımda miydin pardon? Dogum sancisi sen çek bakalım.kolay oluyo mu ne sezeyan nede normal dogum kolay olur bana göre.ikisinin de zorlukları var

+1 oy
(1,587 puan) tarafından

Bebeğine zarar gelse de bı daha yaparsın bişey olmaz demiş gerizklai

0 oy
(163,375 puan) tarafından

kotu bisi dememiski dogumun kolay 1 bebek daha yao demis hormonlar halaymi cekiyo tatlim❤️❤️❤️ 

0 oy
(11,497 puan) tarafından

Ben doğururken şahit miydin nasıl doğurduguma deseydin

Ben 6 aylık hamileyim d

Kardeşime geldim komşu kadın bana dedi sen hala doğurmadin mi ki en son beni 3 ay önce gördü bismillah diye tepki verdi kim 3 aylık doğurmuş dedim.

Evet abla onu 3 aylıkken doğurdum bu ikincisi dedim

İlgili sorular

+3 oy
9 cevap 208 göst.
0 oy
17 cevap 726 göst.
7 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ayse123. (1 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 20 göst.
0 oy
2 cevap 106 göst.

Kategoriler