+3 oy
120 göst.
Diğer kategorisinde (123 puan) tarafından

Kızlar kolik bebekleriniz kaçıncı ayda düzeldi benim ki üç aylık oldu hala düzelmedi aklımı yemek üzereyim çok çok zor ne uykusu var ne huzuru benimde eşimin de huzuru kalmadı evde durmak istemiyoruz artık evi bize huzursuz yapmış belki beni anlıyorsunuz lütfen cvp verin annelerimm

9 Cevaplar

+2 oy
(1,581 puan) tarafından

Allah yardımcınız olsun çok zor kolik bebek..

Hep dua ettim allaihim dağına göre kar ver diye

(123 puan) tarafından

Hemde çok zor inan psikolojim maf olmuş durumda bana da dua et canm bu günleri atlatayım 

(1,581 puan) tarafından

Insallah biz gene çocuğumuz durmuyor diyoruz baskalarininkini görünce şükrediyorum 

(123 puan) tarafından

Sizin kaç aylık peki 

(1,581 puan) tarafından

3 aya gircez sayılır 2.5 ayı gectik

(123 puan) tarafından

Maşallah rabbim bağışlasın sana canm

-Reklam-
+2 oy
(7,925 puan) tarafından

Benimki kolik mi gazlı bir bebek mi çözemedim akşam saatlerce ağlıyor iki üç saat gece uykusu yok denilecek kadar az 😕

(123 puan) tarafından

Çok zor ya bazen bakıyorum sanki yaramaz olduğu için ağlıyor diyorum kendi kendime sonra da diyorum illa bir derdi vardır diyorum yani bende anlamış değilim 

(7,925 puan) tarafından

Zor valla canım allahım kolaylık versin 

(123 puan) tarafından

Amin amin çok sağol canm dua et geçireyim bu zor günleri 

+2 oy
(9,745 puan) tarafından

Benimki de kolikti 5.ayda biter gibi oldu ama 8 aya kadar sürdü tamamen geçmesi 

(123 puan) tarafından
+1

O kadar uzun mu yaa inşallah benim ki erken biter yoksa ben biterim

(9,745 puan) tarafından

İnşallah çok sürmez zor oluyor 😔

(123 puan) tarafından
+1

İnşallah canım hemde çok zor gerçekten 

+2 oy
(7,362 puan) tarafından

1 buçuk yaşına kadr sabahlara kadar ağladı kızım. Dayanamayıp hastaneye gidiyorduk.

Sürekli ağlıyordum burdaki eskiler bilir belki sürekli ağlayarak post açardım. 

Bir gün annem eve gel hep beraber uyuyalım bakalım falan dedi gittim o gece tüm ev halkı sabahladık nasıl ağlıyordu o ağladıkça bende ağladım. Annem babam abimin eşi ve ablam hiçbirini uyutmadı.

Allah yardımcınız olsun o bebeğe de rahatlık huzur versin

(123 puan) tarafından

Benimde aynı şekil canm kayın babam güle gidiyorum kalabalıklar ama gene de yetmiyoruz kızıma o kadar ki ağlıyor amin amin çok tskr ederim dua et bana düzelsin 

(7,362 puan) tarafından

Ben farklı bi hastalıktan korkuyodum. Yaşayan bilir öyle bişeydi ki hayatım bitmişti. Evim den gecelerden herkesten herşey den nefret etmiştim.

Ne zaman düzeldi biliyor musun. Ramazan dan bir gün önce  bir buçuk yaşındaydı dua ettim dedim ki Allah ım kızım artık rahat bulsun huzur bulsun ki ramazan ayında Kur'an okuyup ibadet edebileyim.

O gün bugün kızım düzeldi. Ramazan da çok şükür ibadet edebilmiştim 

Şuan 4 yaşında şükürler olsun . Darısı sizin başınıza inşallah.

(123 puan) tarafından

İnşallah canım inşallah benim daha çok küçük yolun başındaym bi an önce geçsin istiyorum çünkü çok zor ne gecem var ne gündüzüm :(

(7,362 puan) tarafından
+1

Çok iyi anlıyorum canım 

+2 oy
(4,183 puan) tarafından

Bende 0-3 de iyi dayandım 3 aylık olduğunda bendede ne sabir ne tahammül kalmıştı.  Kolik bebek asla tek bakabileceğin bir bebek değil. Ama kimsen olmayınca bakıyorsun mecbur. Benimki 6 aylık olunca düzelmişti.  

(123 puan) tarafından

Benim kimsem var çok şükür ama çok zor bir bebek inşallah bende en kısa zamanda atlatırım

(4,183 puan) tarafından

Çok şükür o zaman canım geçer zamanla benim eşim bile 10 dk cocugu tutamıyordu üstelik yanında 2.5 yaşında kızım vardı az çekmedim 6 aylık edene kadar ömrümden ömür gitti 

(123 puan) tarafından

Bende şuan öyleyim inan canm çok zor yetişemiyorum hiç bir şeye

+2 oy
(639 puan) tarafından

4 aylık olunca rahatladı 

(123 puan) tarafından

İnşallah benimde öyle olur

+1 oy
(1,276 puan) tarafından

Ah ah kıyamam kolik tanısı konuldu mu peki?

Benim gazlıydı tam 7 ay 23 gün sürdü gazı.

Eşimle tam 4 yıl aynı yatakta yatmadıık inan... Gece boyu uyumaz yarım saatte bir uyanır gazdan ağlar, gündüz de morarana kdr gazdan ağlardı..

Genetik dediler bize. Sadece arabada uyurdu ve gazını çıkarınca 15,16 tane pırt pırt yapmayana kdr asla altını bağlamazdk resmen 16 tane osuruk saymayana kdr uyutmazdı bize...

O yüzden rabbim sabır ve dayanma gücü versin, genelde 4 ayda bitiyor canın doktorumuz hep böyle derdi ama benimki hiç gazı bitmedi 7 ay sonra zaten dişi huzursuzluğu başladı 2 buçuk yaşında kdr da dişini yaşadk tuveyeti derken 4 yaşında adam oldu... şimdi 5 buçuk yaşında ve ben yeni hamileyim. 

Düşün eşim kendini hadım ettirmeyi düşünüyordu ciddi ciddi

Ben artık sersem ğibiydim

(123 puan) tarafından

Çok zor gerçekten yaşayan bilir benimde 5 buçuk yaşında oğlum var oda küçükken kolikti çok çektim onun elinde de tam rahatladım derken bu sefer de kızım doğdu oda kolik ne gecem ne gündüzüm var sürekli ağlıyorum çünkü uyku nedir bilmiyor 

(1,276 puan) tarafından

Aşırı korkuyorum eşime sürekli diyorum 2. Gazlı olur mu acaba diye... İnşallah olmaz ama sen böyle deyince çok korktum:( 

1 ay sonra doğumum var

(123 puan) tarafından

İnşallah sizin ki olmaz canım çünkü gerçekten çok zor yaşayan bilir 

+1 oy
(21,510 puan) tarafından

3 aylıkken hafifledi. 4 5 aylıkken geçti. Senin de az kalmış Allah'ın izniyle. Bol bol yere karnının üstüne koy. Tummy time deniyor. Karnının üstünde vakit gecirsin. Kendi dönmeye başladığı zaman gazını da kendi çıkarıyor artık 

(123 puan) tarafından

İnşallah canm inşallah geçer çok huysuz çok ağlıyor asla yerde durmaz sürekli emziriyorum göğsümü bile çok zor emiyor 

(21,510 puan) tarafından

Geçecek Allah'ın izniyle. Ama işte çocuktan çocuğa değişir. Sen koymaya calis. İlk zaman durmaz. Zamanla daha çok durur. Koy yere yorulunca ağlar zaten alırsın.   Giderek daha uzun süre durabilir 

(123 puan) tarafından

İnşallah canım koyuyorum zaten inşallah zamanla daha uzun durur

+1 oy
(873 puan) tarafından

6 ay boyunca zirladi  sonra dış ağrısından zirladi aylarca şimdide itliginden zirliyor o kadar zor bı çocuk ki 3.ye tövbe ettirdi

(4,183 puan) tarafından

Aynı benim kızım 6 ay kolikti 2 ay sakin simdi 1 aydır yine hiç durmuyor

(123 puan) tarafından

Rabbim kolaylık sabır versin biz annelere çok zor çok bende 3 tövbe ediyorum 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 169 göst.
3 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Alyam (123 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 356 göst.
3 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Bencee (347 puan) tarafından soruldu
0 oy