+2 oy
150 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (8 puan) tarafından

11hafta 3gun size kizmi? Doktorum 60% kiz dedi ama emin deyil 

image

image

5 Cevaplar

+1 oy
(455 puan) tarafından

16 haftadan sonrasını bekle bana 12 de erkeye benziyo demişdi ama kızım olacak

-Reklam-
+1 oy
(7,058 puan) tarafından

Qıza oxşayır can

0 oy
(26,027 puan) tarafından

Qiza benziyir. Məncə qızdı 

(8 puan) tarafından

2oglum var okadar rahat gecikdimki hamileliyimi,bu deyişik hep miyde bulantim aşırı var dondurma aşeriyorum,canim tatli istyor,oglanlarimda ekşi yedim döner et yemeyine bayiliyordum bundaysa et gorsem kusasim gelir,daha cok yoğurt canim cekiyor sũt urunleri,hiss ediyorum degisik hamilelik sadece ultrasonda doktorum ilk kiz dedi sonra daha emin olmamizcin 12ci haftada gel dedi sevincim yarim kaldi,bu arada evde yapilan sodayla falan testleride yaptik kabarirsa erkek kabarmazsa soda kiz derler ya kabarmadi,ek olarak hep yorgunum hep uyuyorum 2hamileyimde enerjikdim sanki hic hamile deyilim gibi bunda hasta gibiyim kemiklerim agriyor,sizdede boyle oluyormu?oluyorsa cinsiyeti ne cikdi

(26,027 puan) tarafından

Olan bəlirtilerin fərqi hər hamilelikte ferqli olur canim . Onlardan bilmək mümkün olmur. Mənimdə 12ci heftede elə demisti. Qıza benzedibse qiz olar qorxma inşallah. Çünkü yanilma payi oglanda olur qizda çoxda olmur. 

Bu arada Türkçe yazmaga rhtiyac yoxdu məndə azerbaycanliyam☺️

0 oy
(263 puan) tarafından

Banada 11+5 de kıza benziyor dedi şu an 13 hafta oldu 15. Haftada tekrar kontrolüm var bakalim o zaman net belli olur inşallah 

(8 puan) tarafından

Oglanda olsa kizda olsa sukur edeceyiz bunu biloyorum ama maddisal anlamdada cok zor cocuk yetistirmek oyuzden insan istyor hem kizi hem oglu olsun tatsin ayri ayri duygulari yoksa fark etdiyimden deyil anne olmayi rabbim beni sectiyse zaten şukranlik duyoyurum o mukaddes duygudan mahrum koymadigicin inshallah niyyetimize gore verir allahim 

(263 puan) tarafından

Amin inşaallah canım maddisel anlamda tabiki sıkıntı olabiliyor ama yetmeye calisicaz benim bir oğlum var bunu kıza benziyor dedi ama erkekte kızda olsa basım gözüm üstüne yeterki hayırlı sağlıklı olsunlar ama tabiki iki meyveden de tatmak isteriz  dediğin gibi Allah gönlümüze göre versin

0 oy
(1,241 puan) tarafından

11+5de erkeğe benziyo dedi  sonraki kontrolde emin oluruz dedi degismedi

İlgili sorular

Kategoriler

1,470,855 soru

24,091,162 cevap

331,754 kullanıcı

...