11hafta 3gun size kizmi? Doktorum 60% kiz dedi ama emin deyil
16 haftadan sonrasını bekle bana 12 de erkeye benziyo demişdi ama kızım olacak
Qıza oxşayır can
Qiza benziyir. Məncə qızdı
2oglum var okadar rahat gecikdimki hamileliyimi,bu deyişik hep miyde bulantim aşırı var dondurma aşeriyorum,canim tatli istyor,oglanlarimda ekşi yedim döner et yemeyine bayiliyordum bundaysa et gorsem kusasim gelir,daha cok yoğurt canim cekiyor sũt urunleri,hiss ediyorum degisik hamilelik sadece ultrasonda doktorum ilk kiz dedi sonra daha emin olmamizcin 12ci haftada gel dedi sevincim yarim kaldi,bu arada evde yapilan sodayla falan testleride yaptik kabarirsa erkek kabarmazsa soda kiz derler ya kabarmadi,ek olarak hep yorgunum hep uyuyorum 2hamileyimde enerjikdim sanki hic hamile deyilim gibi bunda hasta gibiyim kemiklerim agriyor,sizdede boyle oluyormu?oluyorsa cinsiyeti ne cikdi
Olan bəlirtilerin fərqi hər hamilelikte ferqli olur canim . Onlardan bilmək mümkün olmur. Mənimdə 12ci heftede elə demisti. Qıza benzedibse qiz olar qorxma inşallah. Çünkü yanilma payi oglanda olur qizda çoxda olmur.
Bu arada Türkçe yazmaga rhtiyac yoxdu məndə azerbaycanliyam☺️
Banada 11+5 de kıza benziyor dedi şu an 13 hafta oldu 15. Haftada tekrar kontrolüm var bakalim o zaman net belli olur inşallah
Oglanda olsa kizda olsa sukur edeceyiz bunu biloyorum ama maddisal anlamdada cok zor cocuk yetistirmek oyuzden insan istyor hem kizi hem oglu olsun tatsin ayri ayri duygulari yoksa fark etdiyimden deyil anne olmayi rabbim beni sectiyse zaten şukranlik duyoyurum o mukaddes duygudan mahrum koymadigicin inshallah niyyetimize gore verir allahim
Amin inşaallah canım maddisel anlamda tabiki sıkıntı olabiliyor ama yetmeye calisicaz benim bir oğlum var bunu kıza benziyor dedi ama erkekte kızda olsa basım gözüm üstüne yeterki hayırlı sağlıklı olsunlar ama tabiki iki meyveden de tatmak isteriz dediğin gibi Allah gönlümüze göre versin
11+5de erkeğe benziyo dedi sonraki kontrolde emin oluruz dedi degismedi
1,488,055 soru
24,324,421 cevap
345,431 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın