07.09.2020 doğumlu kızım var bu sene ana okuluna diğer sene 1.sinifami başlayacak kizlar.
Ozmaan 6 yaşında oluyor ,6 yaş 1.sinif için ideal bır yaş mı siZce.
Sanırım öyle olacak. Benim kızımda 21.10.2021 bu sene 4 yaş anaokuluna göndericem. 2026 da 5.yaş anaokulu 2027 Eylül'de 1.sınıf olacak sanırım. Sizinki de 2026 eylül 1.sınıf sanırım
Peki ozaman mecburimi oluyor birinci sınıf.cok küçük sanki 6 yaş 1.sinif için
Hayır istersen bir sene sonraya göndere biliyorsun.
Konustunuzmu hiç bir yerle aliyorlarmi Ekim ayının
Evimin hemen yanında okul alıyoruz dediler. Mayıs haziran gibi bi daha gideceğim. 3 yaş anaokulu da varmış olmadı ona yazdırırım. 3ve4 yaş genelde bir sınıf açıyorlarmış. 5 yaş 2-3 sınıf oluyormuş
Anasinif oluyor benim kizim .07.09.19 lu. Anasinifina gidiyor
Bu sene zorunlumu 1.sinifa başlayacak
Yo öyle birşey yok galiba. Tam bilmiyorum ama.e devlette görünüyor zaten okul yaşi gelen çocuk..orda yazıyor.
Çok çok sağol canım ❤️
Benim kızımda 22.09 .2020 bende çok merak ediyorum anaokulana başlarim mi bu sene
Bu sene anaokulu seneye 1.sinif olacak .acaba 1sinifa göndermesek oluyormu zorunlumu oluyor bu
Yok zorynluy değil bende oğlum bir sene erteledim oğlum 7 yaşında birimy sınıfa gitti
6 yaş küçük bir yaş değilmi ilkokul için
Benimde ayın 6sinda 6yas oluyo birinci sınıfa başlıyacak nasip olursa
Hayırlı olsunda canım küçük değiller mi
Ewet 6 yaş 1.sinif için zorunlu
Göndermeme olurmu dilekçe vs felan varmış
Doktor raporu almanız lazim
72 aylık olması gerekiyor diye biliyorum 1. Sınıfa başlaması icin
Sağol canım ❤️
Evet canım kızım 2019 doğumlu anaokuluna gidiyor seneye 1 başlayacak yani 6 yaşında olacak
Küçük değilmi 6 yaş.mecburimi peki hani göndermemezlik olurmu
Ben de öyle düşünüyorum ama ne yazık ki 6 yaş mecburmuş
tam beste anaokulu tam alti da bire basladi sorun olmuyor
Benim kizim da nisan 2020 dogumlu biz sorduk bu sene anaokuluna baslayacak,seneye 1.sinif olacak
Küçük degillermi ,6yasina yeni girecek 1.sinifa başlayacak
Ayni yas grubu olcagindan sknti olacagini sanmiyorum
Seneye Anasınıfına gidecek, bir sene sonrada birinci sınıfa
Kızım 2019 5 mart doğumlu 1.sınıfa gidiyor oğlum 2020 ekim doğumlu önümüzdeki kayıtlarda anasınıfına sonraki yıl 1.sınıf olur heralde
Sonraki yıl mecburimi oluyor , mecbur muyuz göndermeye,yani dilekçeyle göndermeme nasıl oluyor
6 yaşında olacaksa okul verio dilekçeyi siz imzalıyorsunuz istemyrm diyorsunuz
1,453,779 soru
23,861,854 cevap
320,443 kullanıcı