13+5 cinsiyetini Dr gördü bu kagida yazdı. Akşam eşim geldiginde açicaz. Siz tahminde bulunun bakalım kiminki doğru çıkacak. Eşim akşam gelecek açmamak için kendimi zor tutuyorum 🤣🤣
Kesinlikle erkek diyorum 🥰😅 akşam bakınca bizede yaz
😅 1 oğlum var kız olmasını istiyoruz sağlıklı olsunda erkoda olur
Ben de oyumu erkeğe kullandım. Kafası iri. Sırtı da var.
Belli olmadı mı :)
Caniko erkekmiş 🤭
Ben eltime vermiştim.evde parti yapmıştık çok güzel olmuştu 😊
Sizin bence kiz gecen sene erkek coktu
Biz parti yapamicaz olsun sadece bu kagita yazilmasi bile bizim için ayri bir heyecan. Bende ilk önce acaba pastami yaptirsam içi renkli şekilde. Dedim sonra boş ver zaten dün pasta yapmıştım. Boş yere harcama yapmayim dedim. Ay inşallah kızdır. 1 oglum var kiz olmasını çok istiyorum.
Çok narin bence kiz
Öğrenince yaz canim
1 oğlum var kız olmasını çok istiyorum. Kesinlikle soylerim
Hastaneler acikmi canm nasl gittin
Ben yurt dışindayim burda bayram için sadece 1 gün izin vardı oda dün. Bu gün açık
Bence erkek canım hayırlısı olsun inşallah Rabbim hayırlı evlat nasip eylesin inşallah
Sağlıklı hayırlı olsunda erkoda olur 😅 ama inşallah bir narin kızdır 😘😁
Valla canım benim iki oğlum var ikisindede kız istiyoduk ama ikiside erkek oldu çok şükür Rabbim tüm evlatları annesine babasına bağışlasın
Erkek bence canım
1 oğlum var gonlumden geçen kız. Sağlıklı olsunda erkoda olur 😁
İnşallah sağlikla al kucağina canım allah gönlüne göre versin☺️
Ben kız diyorum. Biz evde minik parti yapmistik.😁
Ay hadi inşallah kızdır. Eşimle özel partimiz olur 🤣
Ahahah fesat anladim🤣
Ayyy yok yok çok yüksek düşük riskim var bebekte plasenta da çok aşşagida bide ultrasonda sancin görünüyor dedi. Sevişmek yasak dedi 😅 kaç kere.
Ay huc anlamamda içimden kiz gecti
Ay hadi inşallah. 1 2 saate eşim gelir ogreniriz
Kiz naptiniz
Oğlumuz oluyor 🥰🤗
Hayirli evlat olsun sekerim 🤭
Teşekkür ederim amin
Ayy ben catlarim asla durmazfim direk bakardım haberim yokmuş gibi yapardım😂😂
Kendim bile gebeligimde eşimle gidip öğrenecektik eşimi bekleyemedim bir hafta önden gidip ogrenmiştim o kadr sabirsizim 😁😁😁
Ilk bebeğim değil 3. O yüzden öncekilerde hemen ogrenmistim Allah nasip ederse bu son olacak o yüzden böyle heyecanlı güzel animiz olsun istedim. Eşim ben gelmeden aç sen dedi ama o heyecani hissetmek istiyorum.
Ben kiz diyorum.ogrenince yazarsin
Ay inşallah. 2 erko dogurmus birisi olarak çok sevinicez kız olursa. 1 2 saate eşim gelir ogreniriz mutlaka yazarım canım. Sen anliyormusun cinsiyet tahmininden
Simdi anliyorum derim farkli cikar cnm birsey demeyim en iyisi. Ogrenince yaz lutfen
Erkekmiş 🥰😄
Bayılıyorum böyle sabırlı insanlara ben dayanamaz doktorun kapısının ağzında açardım o kağıdı..
Hshshshs ilk olmadığı için eşimle böyle güzel heyecanlı ani olsun istedim. Bende zar zor duruyorum
Ee neymiş cinsiyeti? Sağlıklı olması önemli tabi ama insan merakda ediyo
Erkekmiş
1,466,865 soru
24,036,483 cevap
328,938 kullanıcı