Durumun ciddiyetine varsin bence bez takmayın gece gündüz disarda ben öyle yapıyorum gündüzde iyiydik sizle aynı durumdaydik kalkmazdi iki defa atına kaçırdı ayağa kaldırdım sabaha karşı çarşaf değiştirdim kafası eğdi aşağı anne bana kızdın dedi 😀 yok oğlum kızmadım bilerek yapmadın biliyorum ama tuvalete gidersen hicbisey olmaz dedim her yaptığında güzelce anlattım hatta bir iki defa oğlum kalk anneciğim altına kaçmış dedim uyandırdım sessizce aldım götürdüm ağlayarak yapsana yapınca övdum aferin yavrum dedim. Sonra sonra ara ara devam etti gece su istiyorum diye uyanirdi önce su içelim sonra tuvalete gidelim oğlum derdim sıkıntı etmezdi giderdik . Hala öyleyiz baktım ağlayacak önce su veririm hafif yudum sonra tuvalete . Bence bez takmayın. Ben oğluma disarda da takmadım çıkarken çiş yaptırdım ekmek almaya çıktım geldim yolda sürekli dedim yapma oğlum tut gelirse diye . Alıştı avm , hastane vs. Gidersek de gider gitmez direk sorarım oğlum çiş var mı diye var derse alır giderim yaptırırım 1 saat rahat . Gece de son çişini yaptırır yatırırım.