Merhaba kızım gece uyurken çok terliyor iki gündür su gubi ter atıyor uykusunda ve burnundan nefes alırken hiriltisi var. Grip yada hasta falan değil Gündüz çok terliyor oynarken acaba üşüttu mu neden böyle ter atıyor saçları bile su gibi oluyor balgam yutuyor sanki ara ara yutkunuyor. Ben 10 defa üstünu değiştirdim az önce ya
Oglum hep oyle devamli yutuyor geniz akıntısı o demek üşütmüş kızın benim oglum alerjik olduğu için devamli yutuyor ve hep hasta oluyor bu yüzden
Ne yapayım bu gece şimdi ben bilemedim sürekli üstünü degistiriyorum benim kızımda alerjik ya
Soğan mi koysam basucuna fayda edermi
Benim oglum devamli oyle bende hergun her gece degistiriyorum hasta olsun veya olmasin terler ogretmeni günde 2 kere degistirir aşırı terler
Öksürük var mı
Sogan karanfil öksürük için diye biliyorum ben ogluma mesela hicbiri fayda etmez anca hava antiboyotik
Oksurk var ara ara öksürüyor işte burnundan zor nefes alıyor suan
Ozaman yarın doktora götüreyim ben göstereyim ilerlemeden bu oksurk artar gibi yarina
Evet geniz akıntısı oyle hergun artar burun spreyi falan varsa sık burnu açılsın
Risonel var onu sikayim hemen ya beynim durdu ne yapacağımı bilemedim
Uyandirip aferim şurup versem mi o daha mi terletir acaba
Risonel degil o ilac türü burun akıntısı çoksa onu veriyor doktorlar
Serum fizyolojik varsa onuda sıkabilirsin
Ver yarin gotureceksin zaten
Bide alerjikse zatrn terlemesine alışkın olman lazim daha once terlemiyor muydu
Ay kendi evimde değilim annemlerin yanındayim iyice telaş yaptım ya eşimde yok geniz akintisi var yutkunuyor sürekli neyse yarın sabah götüreyim insalah sabaha kadar kotulesmes
Terliyordu ama bu 3 ay rahattım terlemesi biraz durmuştu şimdi iki gündür ne oldu anlamadım tekrar arttı
Üşüttüğü icin artmis telas yapma çok çok öksürürse hava makinen var mı bide serum fizyolojik
Hava makinesine serum fizyolojik koy buhar olarak ver maskeyle
Hava makine bulurum bugün yok ama yarın eczaneden alirm serum fizyolojik ile birlikte onu vereyim ozaman
Yinede doktor görmeli canim ben çok öksürürse diye bu gece icin söyledim ilerlemeden götür oglumda hep yuta yuta geniz akıntısını cigere iniyor zaten kronik bronsiti var daha 2 hafta once zaturreden hastanedeydik
Sabah goturcem mutlaka bende ondan korkuyorum bronsiti var ciğere iniyor bizimde hep. Valla keşke bu kış yerimden oynamasaydim pişman oldum
Yapacak bisey yok canim oglumda okula gidiyor ordan kapıyor alerjik cocuklar 10 yasa kadar boyle
Ben çok takiyorum kafama strese giriyorum hep ya siz de oylemisiniz
Tabiii oglum aşırı hastalaniyor kylak icin takipteyiz geniz akıntısı etkiliyor enfeksiyon oluyor çok sık sinüzit oluyor bakalım 2 hafta sonra gidecegiz olmasa geniz eti ameliyatı önerebilir doktor cok hasta diye
Biz bronco munal kullandık ondan sonra 3 ay bı rahatladık boğaz ağrısı grip falan biraz daha iyi oldu hemen kapmadi ama yer değiştirdim bulundugum yer çok nemli hava da yagisti terledi üşüttu ondan böyle oldu sizi de çok iyi anlıyorum çok zor çekmeyen bilmez geniz eti bizde de vardı doktor küçülmüş sonra demişti bize.
Bizimkide büyük degil sorun büyük küçük olması degil varlığı bile sık hastalanan çocuklarda hasta olması demek dedi
Öylemi poliklinikler açık değil goturemedim kızımı benimde boğazım berbat ne oldu bize anlamadım yağışlı havalar usuttuk sanırım ikimizde. Elimde amoklavin Es var kullansammi yarın doktora mi götürsem bilemedim hava verdim aferim şurup verdim ama boğazım ağrıyor diyo
Acile gitseydin boğaz enfeksiyonudur o zaman öyle diyosa
Bzmkide ayni su gibi oluyor 4yasnda atlet yetistiremiyorum resmen usutunce oluyor dedi doktor ter atmasi iyi dedi
Evet usutunce terlemesi artıyor öyle boule degil ama bu terlemesi ya. Sabah doktora götürcem
Geniz etinden dolayı olabilir
1,471,553 soru
24,100,311 cevap
332,381 kullanıcı