0 oy
121 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (867 puan) tarafından

Merhaba kızım gece uyurken çok terliyor iki gündür su gubi ter atıyor uykusunda ve burnundan nefes alırken hiriltisi var. Grip yada hasta falan değil Gündüz çok terliyor oynarken acaba üşüttu mu neden böyle ter atıyor saçları bile su gibi oluyor balgam yutuyor sanki ara ara yutkunuyor. Ben 10 defa üstünu değiştirdim az önce ya 

3 Cevaplar

0 oy
(2,495 puan) tarafından

Oglum hep oyle devamli yutuyor geniz akıntısı o demek  üşütmüş kızın benim oglum alerjik olduğu için devamli yutuyor ve hep hasta oluyor bu yüzden 

(867 puan) tarafından

Ne yapayım bu gece şimdi ben bilemedim sürekli üstünü degistiriyorum benim kızımda alerjik ya 

(867 puan) tarafından

Soğan mi koysam basucuna fayda edermi

(2,495 puan) tarafından

Benim oglum devamli oyle bende hergun  her gece degistiriyorum hasta olsun veya olmasin terler ogretmeni günde 2 kere degistirir aşırı terler

Öksürük var mı 

(2,495 puan) tarafından

Sogan karanfil öksürük için diye biliyorum ben ogluma mesela hicbiri fayda etmez anca hava antiboyotik 

(867 puan) tarafından

Oksurk var ara ara öksürüyor işte burnundan zor nefes alıyor suan

(867 puan) tarafından

Ozaman yarın doktora götüreyim ben göstereyim ilerlemeden bu oksurk artar gibi yarina

(2,495 puan) tarafından

Evet geniz akıntısı oyle hergun artar burun spreyi falan varsa sık burnu açılsın 

(867 puan) tarafından

Risonel var onu sikayim hemen ya beynim durdu ne yapacağımı bilemedim

(867 puan) tarafından

Uyandirip aferim şurup versem mi o daha mi terletir acaba 

(2,495 puan) tarafından

Risonel degil o ilac türü burun akıntısı çoksa onu veriyor doktorlar 

Serum fizyolojik varsa onuda sıkabilirsin

(2,495 puan) tarafından

Ver yarin gotureceksin zaten 

Bide alerjikse zatrn terlemesine alışkın olman lazim daha once terlemiyor muydu 

(867 puan) tarafından

Ay kendi evimde değilim annemlerin yanındayim iyice telaş yaptım ya eşimde yok geniz akintisi var yutkunuyor sürekli neyse yarın sabah götüreyim insalah sabaha kadar kotulesmes

(867 puan) tarafından

Terliyordu ama bu 3 ay rahattım terlemesi biraz durmuştu şimdi iki gündür ne oldu anlamadım tekrar arttı 

(2,495 puan) tarafından

Üşüttüğü icin artmis telas yapma  çok çok öksürürse hava makinen var mı bide serum fizyolojik  

Hava makinesine serum fizyolojik koy buhar olarak ver maskeyle 

(867 puan) tarafından

Hava makine bulurum bugün yok ama yarın eczaneden alirm serum fizyolojik ile birlikte onu vereyim ozaman

(2,495 puan) tarafından

Yinede doktor görmeli canim ben çok öksürürse diye bu gece icin söyledim ilerlemeden götür oglumda hep yuta yuta geniz akıntısını cigere iniyor zaten kronik bronsiti var daha 2 hafta once zaturreden hastanedeydik 

(867 puan) tarafından

Sabah goturcem mutlaka bende ondan korkuyorum bronsiti var ciğere iniyor bizimde hep. Valla keşke bu kış yerimden oynamasaydim pişman oldum 

(2,495 puan) tarafından

Yapacak bisey yok canim oglumda okula gidiyor ordan kapıyor alerjik cocuklar 10 yasa kadar boyle 

(867 puan) tarafından

Ben çok takiyorum kafama strese giriyorum hep ya siz de oylemisiniz

(2,495 puan) tarafından

Tabiii oglum aşırı hastalaniyor kylak icin takipteyiz geniz akıntısı etkiliyor enfeksiyon oluyor çok sık sinüzit oluyor  bakalım 2 hafta sonra gidecegiz olmasa geniz eti ameliyatı önerebilir doktor cok hasta diye

(867 puan) tarafından

Biz bronco munal kullandık ondan sonra 3 ay bı rahatladık boğaz ağrısı grip falan biraz daha iyi oldu hemen kapmadi ama yer değiştirdim bulundugum yer çok nemli hava da yagisti terledi üşüttu ondan böyle oldu sizi de çok iyi anlıyorum çok zor çekmeyen bilmez geniz eti bizde de vardı doktor küçülmüş sonra demişti bize. 

(2,495 puan) tarafından

Bizimkide büyük degil sorun büyük küçük olması degil varlığı bile sık hastalanan çocuklarda hasta olması demek dedi 

(867 puan) tarafından

Öylemi poliklinikler açık değil goturemedim kızımı benimde boğazım berbat ne oldu bize anlamadım yağışlı havalar usuttuk sanırım ikimizde. Elimde amoklavin Es var kullansammi yarın doktora mi götürsem bilemedim hava verdim aferim şurup verdim ama boğazım ağrıyor diyo 

(2,495 puan) tarafından

Acile gitseydin boğaz enfeksiyonudur o zaman öyle diyosa

-Reklam-
0 oy
(1,101 puan) tarafından

Bzmkide ayni su gibi oluyor 4yasnda atlet yetistiremiyorum resmen usutunce oluyor dedi doktor ter atmasi iyi dedi 

(867 puan) tarafından

Evet usutunce terlemesi artıyor öyle boule degil ama bu terlemesi ya. Sabah doktora götürcem 

0 oy
(2,005 puan) tarafından

Geniz etinden dolayı olabilir 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 130 göst.
31 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,543 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 123 göst.
10 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 87 göst.
4 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 131 göst.
30 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,497 soru

24,099,753 cevap