+2 oy
170 göst.
Diğer kategorisinde (2,404 puan) tarafından

Kizlar 4 ay önce dogum yaptım. 8 kg vermem gerekiyor. Geç uyuyorum emziriyorum. Ve çok da hareketsiz kalıyorum. Aşırı sıkı bir diyet mi gerek bu kiloyu vermek için? Hiç bir kıyafetim olmuyor. Üzerine bir de aşırı sac dokulmesi başladı. Resmen saçımın yani acildi ya. Ozguvenim gidiyor resmen. Moralim çok bozuluyor 

6 Cevaplar

+2 oy
(9,080 puan) tarafından

duruma gire degisir. ben 9 kilo aldim 6 si ilk bes gunde giitti kalan uc kiloyu 14 ay veremedim 😂 okadar deli hibi spir yapip deli gibi diyet yaptigim halde. sira gitti birden 

(2,404 puan) tarafından

Valla evde ki hiç bisey olmuyor. Bugün alışveriş yaptım ama içime sinmedi. Yani özellikle göbek falan çok kötü duruyor

-Reklam-
+2 oy
(1,570 puan) tarafından

İki hafta diyet yaptım elbise sipariş ettim olmadi hirslandim bayrama kadar giyicem dedim başardım iki gündür bozdum tabi misafirliğe gidince yemesen olmuyo aliniyorlar 

(2,404 puan) tarafından

Kaç kilo verdin?

(1,570 puan) tarafından

Tahminimce 5 6 kilo tartilmadim henüz 

+2 oy
(4,306 puan) tarafından

Verirsin bence şuan ilk etapta yapman gereken karbonhidrati mümkün olduğunca çıkarman, bide akşam 9 dan sonra hiç birşey yeme. Yapabilirsen sporda yap yavaşta olsa verirsin yani.

+2 oy
(1,887 puan) tarafından

4 aylık bebekle nasıl hareketsizsin  :))

(1,137 puan) tarafından

Çocuk bakarken hareketli olursun evet ama kilo vermek için hareketten ziyade kardiyo veya yürüyüş gibi kalp atımını hızlandıracak şeyler yapman gerekir . Yani çocuğu olan herkes hareketli diye kilo vereceği anlamına gelmez

+2 oy
(1,137 puan) tarafından

Sıkı bir diyet değil de yediklerine dikkat etmen ve kardiyo egzersizler yapman gerekli canım. En hızlı kiloyu kardiyo çalışarak verirsin. Göbek bölgenin sıkılaşması için de karın egzersizleri şart

+2 oy
(2,495 puan) tarafından

Diyet yerıne bnce az yemeyle verebilirsin bırde 2 öğüne düş yeterli olur zaten çocuk yavas yavas hareketlenır yemek yemeye bıle zamanın olmax bn öyleydim hâlâ öyleyim  aç geziyorum

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 480 göst.
0 oy
9 cevap 246 göst.
20 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
6 cevap 315 göst.
2 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (7,185 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 289 göst.
30 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Sebebine (494 puan) tarafından soruldu