Çok üzüldüm sürekli dinlediğim bi sanatçıydı kendisi ünlüler dünyasında bu ara resmen yaprak dökümü yaşanıyor sahnedeki son anlarını gördüm çok üzüldüm bayram gününde rabbim ailesine sevenlerine Sabır versin mekanı cennet olsun inşallah 🙏
Şarkılarını severdim göklerde kartal gibiydiiiiin kulağımda hala. Fikri degismediuse eğer mekanı cennet olsun diyemiyoruz kendisi yakılmak istemişti durup durup muslumanlara da salliyordu. Tabi belki son anda imana gelmiş olabilir bilemeyiz
Onu o kadar bilmiyorum canım herkesin kendi fikri inancı tabiki ama üzücü bir haber oldu benim için çok sevdiğim bir sanatçıydı çocukluğumdan bu yana dinlerdim biz yine de kendi inancımıza göre rahmet dileyelim inşallah
İşte canım benim bizim inancımız ona rahmet dileyemezsin diyor.
Anladım canım inan hiç bilmiyorum yeni öğrendim senden teşekkür ederim
Tam yerinde yorum. Allah razı olsun
Yeni senden duydum ya bakıp geliyorum😔
Bende Instagrama bi girdim direk önüme düştü canım kalp krizi geçirmiş :( kalp krizi babamı da aldı bizden çok hassas bir durum benim için kimi görsem içim burkuluyor bu şekilde vefat eden /(
Benim babamda öyle gizli kalp Allah rahmet eylesin ya göklerde kartal oldu gitti😔
az önce gördüm bayramda ölen insanlara çok üzülüyorum diye bir konuşması olmuş, mesut yar ın programında. Allah rahmet eylesin. düzgün, mert, doğrucu bir sanatçıydı
1,473,001 soru
24,118,946 cevap
333,365 kullanıcı