+4 oy
331 göst.
Diğer kategorisinde (1,650 puan) tarafından

Çok üzüldüm sürekli dinlediğim bi sanatçıydı kendisi ünlüler dünyasında bu ara resmen yaprak dökümü yaşanıyor sahnedeki son anlarını gördüm çok üzüldüm bayram gününde rabbim ailesine sevenlerine Sabır versin mekanı cennet olsun inşallah 🙏 

3 Cevaplar

+8 oy
(4,238 puan) tarafından

Şarkılarını severdim göklerde kartal gibiydiiiiin kulağımda hala. Fikri degismediuse eğer mekanı cennet olsun diyemiyoruz kendisi yakılmak istemişti durup durup muslumanlara da salliyordu. Tabi belki son anda imana gelmiş olabilir bilemeyiz

(1,650 puan) tarafından

Onu o kadar bilmiyorum canım herkesin kendi fikri inancı tabiki ama üzücü bir haber oldu benim için çok sevdiğim bir sanatçıydı çocukluğumdan bu yana dinlerdim biz yine de kendi inancımıza göre rahmet dileyelim inşallah 

(4,238 puan) tarafından
+1

İşte canım benim bizim inancımız ona rahmet dileyemezsin diyor. 

(1,650 puan) tarafından

Anladım canım inan hiç bilmiyorum yeni öğrendim senden teşekkür ederim 

(3,333 puan) tarafından

Tam yerinde yorum. Allah razı olsun 

-Reklam-
+2 oy
(9,616 puan) tarafından

Yeni senden duydum ya bakıp geliyorum😔

(1,650 puan) tarafından

Bende Instagrama bi girdim direk önüme düştü canım kalp krizi geçirmiş :( kalp krizi babamı da aldı bizden çok hassas bir durum benim için kimi görsem içim burkuluyor bu şekilde vefat eden /(

(9,616 puan) tarafından

Benim babamda öyle gizli kalp Allah rahmet eylesin ya göklerde kartal oldu gitti😔

0 oy
(5,049 puan) tarafından

az önce gördüm bayramda ölen insanlara çok üzülüyorum diye bir konuşması olmuş, mesut yar ın programında. Allah rahmet eylesin. düzgün, mert, doğrucu bir sanatçıydı

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 238 göst.
+2 oy
8 cevap 212 göst.
2 gün önce Moda kategorisinde BirPrensesAnnesii (122 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 273 göst.
14 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Yoruldum bu hayatan (444 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 399 göst.
26 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde Sifam (814 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,933 soru

24,117,999 cevap

333,329 kullanıcı

...