0 oy
331 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (263 puan) tarafından
On yildir evliyim eşim ailemi  10 de fa ya aradı ya aramadı kizlar bı bayramda bile aramaz ama ben hep giderim alt üst oturuyoruz kaynanam gorumcemle kutlarım ay kizlar derdim bitmiyor zaten ailesi ile konuşmuyoruz babası ile dışardan selam tek ailemin yanına geldim aramadım hiç birini kizlar haksız mıyım geçen bayramda çıkmadım kaynana güle konuşmuyoruz zaten diye annem de dün üzüldü diyor ki hiç mi aramaz ne yaptık eşine zoruma gitti eşimi aradım dedim ki senin ailen benim için bir hiç sakın evime birdaha gelmesinler konusmasinlar ailemde çok iyi kizlar annem babam oldukları için demiyorum kendi hallerinde saf on yıldır bem gülüyorum çıkıyorum yapıyorum kötü oldum tavrını koydum sizde iyi yaptım mi

3 Cevaplar

0 oy
(1,255 puan) tarafından
İyi yaptın tabikide. Senin ailene değer vermeyenlere sende değer verme. Herşey karşılıklıdır 
(263 puan) tarafından
Demi hemde on yıldır vala ağladım stresten ben gidiyorum yapıyorum eşim de diyor ben kimse ile konusmam tavrını koydum dünden beridir onunla konuşmadım neler çektim üstüne bu adamdan:((
(1,255 puan) tarafından
Oh valla iyi yaptın hakketmişler. Seni doğuran büyüten bu yaşa getiren insanlara önce saygıyı bilsin. Seni almakla değil tüm olay. Seni bu raddeye getiren insanlar çok önemli ve değerlidir
(263 puan) tarafından
Gelse anlat annem babam nasıl üzüldü içim yandı Allah'ın belası başıma bela oldu
(1,255 puan) tarafından
Annene babana de ki bende ona size yaptığı saygısızlığın aynısını iade ettim. Benim için sizden değerlisi yok de adamlar rahatlar
(263 puan) tarafından
Dedim cnm vala işte yeni aklım başıma geldi insan bilmiyor kendi kalbime göre gidiyordum iyilik yaptıkça kötülük görünce kafam duvara carpildi
-Reklam-
0 oy
(4,772 puan) tarafından
Valla kendi ailemi aramadın eşimin ailesinide aramadım 
(263 puan) tarafından
Yemin ederim bende öyle salagim ben gidiyorum eşim hiç aramaz sormaz herşeyde ay düşündükçe kafayı yiyorum
(4,772 puan) tarafından
Valla bu bayram hiç birini aramadım bunu hakediyorlar
(263 puan) tarafından
Anneni de kiz
(4,772 puan) tarafından
Annemi de aramadım hiç biri haketmiyor
(4,772 puan) tarafından
Bizim esimel birbirinizden başka kimsemiz yok
0 oy
(2,624 puan) tarafından
Aynı senin gibiyim ailemi aramaz gelmez bende onun ailesine gitmem ailesinin suçu yok ama napayım? Ben ma.lmıyım o gelmeyecek ben gidicem 
(263 puan) tarafından
Tam tersi ben giderdim yapardim on yıldır ömrüm çürüdü bu sene konuşmadık gitmedim aramadım aklım yeni başima geldi üstüne hiç sevmem neler çektirdiler bana hakkım helal dgl gene giderdim takı sabrımı sinadiklari zamana kadar
(2,624 puan) tarafından
Boşver canım kıymet bilmez insanoğlu maalesef yapmasaydın bizene derler
(263 puan) tarafından
Öyle cnm vala yeni aklım başıma geldi insan büyüdükçe herşeyi biliyor

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 230 göst.
0 oy
9 cevap 300 göst.
20 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 673 göst.