Herkese hayırlı bayramlar ,bugün oldukça erken uyandım akşamda uyuya kalmışım bi uyandim saat bu saat olmuş bulaşıklar duruyo salon göcüyo dağınık çamaşır var asılacak hemen sıçradım uyandım rüyama girdi resmen ev .nereden başlasam bilemedim gözümde kesmiyo hiç asla böyle bırakmazdım bu saate yarında bayram Allahtan gurbetteyim gelen giden yok hayırlı geceler
Ee gelen giden yokmuş derdin ne 😅
Kız yinede belki iş arkadaşlardan gelen olur 1 ,2 kişi emin olmamakla beraber annem hep derdi evini her zaman biri gelecekmiş gibi temiz tut diye nasıl beynime işlediyse artık:)
Herhangi bir hazırlık yapmadım ne tatlı ne temizlik her şey yarına kaldı şükür ki gurbetteyim
Bende valla ama yarın hazir yufkadan baklava yaparim belki bende gurbetteyim
Ben Kıbrıs tatlısı yapacağım buzlukta sarmam var bir de kahvaltıya paçanga böreği sözüm var eşime şimdi mutfak topluyorum banyo tuvaleti yıkadım az biraz çamaşır dağınıklığı var onu da sabah eşim uyurken toplarım
Önce çamaşırı as kokmasın. Sonra bulaşığı yika. Sonra da dağınıklığı topla. Gelen giden yoksa da hiç kendini sikma.
Teşekkürler bacım başladım ufaktan
Hemen bulaşıkları makineye yerleştir çamaşırlarını as sabah erken kalk üstten evini topla daha ne olsun
ben bayram diye cam bile silmedim oruç beni zorluyo aksama kadar dayanayim diye sadece supurup sildim camasir yikadim ama gel gor kirli sepeti yine taşmış durumda bosver sabah yaparsin bir saatte biter saydıkların
Mutfaktan başla bence sonra salona geç benim için mutfak çok önemli mutfak temiz olsun gerisi hallolur kolay gelsin şimdiden
1,487,773 soru
24,320,565 cevap
345,290 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın