+1 oy
240 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (107 puan) tarafından

Herkese hayırlı bayramlar ,bugün oldukça erken uyandım akşamda uyuya kalmışım bi uyandim saat bu saat olmuş bulaşıklar duruyo salon göcüyo dağınık çamaşır var asılacak hemen sıçradım uyandım rüyama girdi resmen ev .nereden başlasam bilemedim gözümde kesmiyo hiç asla böyle bırakmazdım bu saate yarında bayram Allahtan gurbetteyim gelen giden yok hayırlı geceler 

6 Cevaplar

+3 oy
(13,437 puan) tarafından

Ee gelen giden yokmuş derdin ne 😅

(107 puan) tarafından

Kız yinede belki iş arkadaşlardan gelen olur 1 ,2 kişi  emin olmamakla beraber annem hep derdi evini her zaman biri gelecekmiş gibi temiz tut diye nasıl beynime işlediyse artık:)

-Reklam-
+2 oy
(22,847 puan) tarafından

Herhangi bir hazırlık yapmadım ne tatlı ne temizlik her şey yarına kaldı şükür ki gurbetteyim 

(107 puan) tarafından

Bende valla ama yarın hazir yufkadan baklava yaparim belki bende gurbetteyim

(22,847 puan) tarafından

Ben Kıbrıs tatlısı yapacağım buzlukta sarmam var bir de kahvaltıya paçanga böreği sözüm var eşime şimdi mutfak topluyorum banyo tuvaleti yıkadım az biraz çamaşır dağınıklığı var onu da sabah eşim uyurken toplarım 

+2 oy
(2,412 puan) tarafından

Önce çamaşırı as kokmasın. Sonra bulaşığı yika. Sonra da dağınıklığı topla. Gelen giden yoksa da hiç kendini sikma. 

(107 puan) tarafından

Teşekkürler bacım başladım ufaktan 

+2 oy
(3,005 puan) tarafından

Hemen bulaşıkları makineye yerleştir çamaşırlarını as sabah erken kalk üstten evini topla daha ne olsun 

+2 oy
(53,727 puan) tarafından

ben bayram diye cam bile silmedim oruç beni zorluyo aksama kadar dayanayim diye sadece supurup sildim camasir yikadim ama gel gor kirli sepeti yine taşmış durumda bosver sabah yaparsin bir saatte biter saydıkların

+1 oy
(417 puan) tarafından

Mutfaktan başla bence sonra salona geç benim için mutfak çok önemli mutfak temiz olsun gerisi hallolur kolay gelsin şimdiden 

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 139 göst.
0 oy
7 cevap 447 göst.
17 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde Mrvnuraldan (411 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 131 göst.
0 oy
3 cevap 58 göst.

Kategoriler

1,465,594 soru