Arkadaslar kayinpederim surekli aradiginda,cocuklar cok yaramaz,nie böyle alistirmissin. Senede bir köye gideriz oda ailemde kalirim cocuklarla.gunduzleri bi kac saatligine kayinvelimgile kaliriz.5 ve 3 yasinda cocuklarim var, sever cocuklari. Ama surekli yaramazlar nie alistirmizsiniz die laf etmesi.sanki barindiriyorda evinde dersin adam hakli. Siz olsaniz ne yapardiniz
Boşver hiç takma bizdede oluyor insan takmasa daha iyi yoksa bütün sinirlerimiz yipraniyor
Çocuk ya şımaracak da dökecek de saçacak da öyle öyle büyüyecekler
Ya zaten genelde dedeler ve neler cocuklari simartiyor
Kaç yaşında kayınbaban yaşlıysa hiç takma benimki de öyle çünkü laf eder ama aynı zamanda da sever değişik bir adam 😂
Pat pat pat söylemeye basladigimdan beri susmayi öğrendi 60 yaşındaki adam.
Kaynanama benim yanımda tek laf diyemiyor resmen kadın genclesti
Bazen kızıyor kendince bana ama haksizmiyim yalan birsey demiyorum diyince yine susuyor
Evet baba biz yaramaz çocuk seviyoruz de geç patlasın:))
Gül geç boşver. o yaşlardaki çocuklar be yapacak kös kös oturacak mı? asıl otururlarsa olay
Bu onun sorunu kendiyle barışık olsa benle ugrasmazdi der geçerim
Siz hiç çocuk görmediğiniz için size tuhaf geliyor ama çocuk bu tabiki hoplayıp zıplayacak. Köşe yastığı süs eşyası değil ki bu bir köşeye koyalım bıraktığımız yerde öylece dursun. Rahatsız oluyorsanız biz gidelim derdim bir daha demeye çekinsin
1,468,559 soru
24,060,367 cevap
330,121 kullanıcı