+5 oy
495 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (9,948 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızlar ya ilk defa yaptım Bayram için yaptım ama çok zor geçti benim istediğim gibi ilerlemedi aslında olmadı açamıyordum sonuç olarak bu çıktı çok lezzetli oldu ama daha büyük tepsi yapacaktım halbuki

Bu arada hanımlar fotodai fırından çıktığıserbeti döktüğüm halı dahacekmemis kızlar alttaki gece 2 de başlayıp sabah 5 te biten 2. Tepsi  gogayet hoş güzel oldu enazindan digeri kdr zor geçmedi bu arda başka tepsiye aldım kızlar diğerini yıkamak için

image

image

16 Cevaplar

+8 oy
(3,105 puan) tarafından

Gayet güzel görünüyor, afiyet olsun. Bir dahaki sefere daha iyisi olur

(9,948 puan) tarafından

İnşallah ama daha büyük tepsi ölçüsüyle yaptım baktım ki açılmıyor ve yufkalar parçalanıyor küçük tepsiye almak zorunda kaldım tadı gayet güzelde misafirlerime yapacaktım ne yazık ki az çıktı acaba yrn bundan bı tepsi daha yapsam mı diye düşünüyorum ama 3 çocukla anca yaptım çok zor😔

(4,313 puan) tarafından

Bu kadar zorsa niye eziyet ediyorsun kendine bir tepsi yapmışsın işte. Az dersen başka basit tatlı yaparsn yada alirsin

(9,948 puan) tarafından

Cnm saat şuan sabah 05:05 ve 2. Tepsiyi fırına attım uzanmaya geldim çok yoruldum😭😭🥱🥱😵😵😵😵😵😵

(4,313 puan) tarafından
+1

Ay valla bazen kendinize eziyet ediyorsunuz . Afiyet olsun ne diyim

(9,948 puan) tarafından

Sağol cnm 

-Reklam-
+5 oy
(7,437 puan) tarafından

Çarpılacaksın bacım daha ne bekliyorsun ellerine emeğine sağlık ağız tadıyla yemeyi nasip etsin inşallah Rabbim 

(9,948 puan) tarafından

Sağol cnm ama inan büyü tepsi ölçüsüyle yaptım ilk bikac yufka yırtıldı olmadı kalan yufkalarla yaptım ama umduğum gibi gitmedi eşim bayrama başka tatlı alalım dedi😔

(7,437 puan) tarafından

Tadını bilmiyorum ama görüntü muhteşem ilk kez yapmışsın çok normal sıkma canını 

+5 oy
(4,377 puan) tarafından

Kizzzz daha ne olsun bacım ellerine kollarına sağlık çok güzel görünüyor bir dilim alabilir miyim 😋

(9,948 puan) tarafından

Sağol cnm ama çok az ya tadı da gayet çok güzel 

+2 oy
(269 puan) tarafından

Bence gayet guzel olmuş görüntüsü iyi

+1 oy
(526 puan) tarafından

Benim de daha yeni komşum bana getirdi aynısı 

+1 oy
(155 puan) tarafından

Aklınızda bulunsun yufkasını açarken nişasta ve unu karıştırıp açın kocaman olur açmakta zorlanmazsınız 🤭 süreç zor geçse de görüntü on numara bence 

(9,948 puan) tarafından

Öyle mi yrn tekrar açıcam eşimi nişasta alsın diye akşam akşam markete yolladım 😄

(155 puan) tarafından

Evet ablam ikiciye öyle açtı tahtaya oklavaya sığmadı yufka diyor :D

(9,948 puan) tarafından

Hadi ya bklm bu akşam öyle yapacam inşallah dediğin gibi olur

+1 oy
(639 puan) tarafından

İlk sefere göre iyi bence. Bir dahakine daha güzel yaparsın. Hatalarını gör bir dahakine aynı hatayı yapma, oldu bu iş :) 

(9,948 puan) tarafından

Hatayı nerde yaptım bilmiyorum ki nefis yemek tariflerine göre yaptım yarım saat dolapta beklettim hamuru da komşum bekletmemen lzm dedi acaba ordan mi kaynaklı 

+1 oy
(3,245 puan) tarafından

Bence çok leziz görünüyor maşallah ellerine sağlık canım 😻😋

+1 oy
(3,094 puan) tarafından

Gayet güzel görünüyor canısı ellerine kollarına sağlık ♥️🩷

(9,948 puan) tarafından

Sağol cnm ama niye açılmadı hiç bilmiyorum ki 🥺

(3,094 puan) tarafından

İlk denemedir canısı ondan biraz el çabukluğu istiyor hızlı hızlı açmak lazım 

+1 oy
(834 puan) tarafından

Nar gibi kızarmış ya bayıldım resmen ellerine sağlık hamuru çok yumuşak olmalı katı olunca açmak zorlaşıyor

(9,948 puan) tarafından

Cnm aslında hamuru iyiydi de yarım saat dolapta beklettim komşu bekletmemen gerekiyordu daha rahat açılmasi için dedi

+1 oy
(14,253 puan) tarafından

Kız eline koluna sağlık daha ne olsun ne güzel yapmışsın işte yapamayanlar(ben) var yani 😂😂

+1 oy
(6,954 puan) tarafından

Bende yarın yapacam ama kesimi bilmiyorum onu nasıl yapacam bilmiyorum:( bu arada ellerine sağlık 

(6,954 puan) tarafından

Ben borcamda olmaz biliyodum gittim tepsi aldım bugün 

(9,948 puan) tarafından

Yok cnm ya neden olmasın ki çok güzel oluyor 

(9,948 puan) tarafından

Hamurunu hangi sıcaklıkta yaptın 

(6,954 puan) tarafından

Oda sıcaklığında şimdi yapacaktım margarinim yok yengeme sordum kutuda ki tereyağ olur mu yok dedi artık yarın alıp yapayım 

(9,948 puan) tarafından

Kız ben tereyağı ile yaptım margarinle mi yapılması gerekiyordu

+1 oy
(2,284 puan) tarafından

İğrenç görünüyor bana gönderebilirsin ben senin yerine çöpe atarım  😁❤️

(9,948 puan) tarafından

😄😄 sağol cnm 

+1 oy
(658 puan) tarafından

Eline saglık gayette güzel görünüyor

+1 oy
(1,037 puan) tarafından

Biz pasteneye giderek tek seferde hedefe ulaştık canım eline sağlık seninde 😂

image

(1,037 puan) tarafından

Sorma canim ya ama yiyen kimse beğenmedi tadını biliyomusun 😂

(9,948 puan) tarafından

Öyle mi bence ev baklavası dahaezztli oluyor ilk defa yaotimbidaha da hazır baklava almam efsane güzel keşke yakınımda olsaydın da bı tabak yollardim yoldaki bebişe☺️☺️

(1,037 puan) tarafından

Keşke canım ama hiç yiyemiyorum işte şeker izin vermiyor maalesef çok yüksek benimki:( 

(9,948 puan) tarafından

Allah yardım etsin doğumuna daha çok var mı peki 

(1,037 puan) tarafından

Yok canım az kaldı bu gün 32+1 im ama bebek üç hafta önde sanırım kilo yüzünden 

0 oy
(9,948 puan) tarafından

Pardon kızlar üstteki sabah bitti alttaki değil 

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 206 göst.
+2 oy
2 cevap 61 göst.
0 oy
5 cevap 403 göst.
9 Nisan 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde NM 2018 (1,091 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 159 göst.
15 Haziran 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde 20002003 (197 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,455,375 soru

23,882,097 cevap

321,398 kullanıcı

...