Kızlar ya ilk defa yaptım Bayram için yaptım ama çok zor geçti benim istediğim gibi ilerlemedi aslında olmadı açamıyordum sonuç olarak bu çıktı çok lezzetli oldu ama daha büyük tepsi yapacaktım halbuki
Bu arada hanımlar fotodai fırından çıktığıserbeti döktüğüm halı dahacekmemis kızlar alttaki gece 2 de başlayıp sabah 5 te biten 2. Tepsi gogayet hoş güzel oldu enazindan digeri kdr zor geçmedi bu arda başka tepsiye aldım kızlar diğerini yıkamak için
Gayet güzel görünüyor, afiyet olsun. Bir dahaki sefere daha iyisi olur
İnşallah ama daha büyük tepsi ölçüsüyle yaptım baktım ki açılmıyor ve yufkalar parçalanıyor küçük tepsiye almak zorunda kaldım tadı gayet güzelde misafirlerime yapacaktım ne yazık ki az çıktı acaba yrn bundan bı tepsi daha yapsam mı diye düşünüyorum ama 3 çocukla anca yaptım çok zor😔
Bu kadar zorsa niye eziyet ediyorsun kendine bir tepsi yapmışsın işte. Az dersen başka basit tatlı yaparsn yada alirsin
Cnm saat şuan sabah 05:05 ve 2. Tepsiyi fırına attım uzanmaya geldim çok yoruldum😭😭🥱🥱😵😵😵😵😵😵
Ay valla bazen kendinize eziyet ediyorsunuz . Afiyet olsun ne diyim
Sağol cnm
Çarpılacaksın bacım daha ne bekliyorsun ellerine emeğine sağlık ağız tadıyla yemeyi nasip etsin inşallah Rabbim
Sağol cnm ama inan büyü tepsi ölçüsüyle yaptım ilk bikac yufka yırtıldı olmadı kalan yufkalarla yaptım ama umduğum gibi gitmedi eşim bayrama başka tatlı alalım dedi😔
Tadını bilmiyorum ama görüntü muhteşem ilk kez yapmışsın çok normal sıkma canını
Kizzzz daha ne olsun bacım ellerine kollarına sağlık çok güzel görünüyor bir dilim alabilir miyim 😋
Sağol cnm ama çok az ya tadı da gayet çok güzel
Bence gayet guzel olmuş görüntüsü iyi
Benim de daha yeni komşum bana getirdi aynısı
Aklınızda bulunsun yufkasını açarken nişasta ve unu karıştırıp açın kocaman olur açmakta zorlanmazsınız 🤭 süreç zor geçse de görüntü on numara bence
Öyle mi yrn tekrar açıcam eşimi nişasta alsın diye akşam akşam markete yolladım 😄
Evet ablam ikiciye öyle açtı tahtaya oklavaya sığmadı yufka diyor :D
Hadi ya bklm bu akşam öyle yapacam inşallah dediğin gibi olur
İlk sefere göre iyi bence. Bir dahakine daha güzel yaparsın. Hatalarını gör bir dahakine aynı hatayı yapma, oldu bu iş :)
Hatayı nerde yaptım bilmiyorum ki nefis yemek tariflerine göre yaptım yarım saat dolapta beklettim hamuru da komşum bekletmemen lzm dedi acaba ordan mi kaynaklı
Bence çok leziz görünüyor maşallah ellerine sağlık canım 😻😋
Gayet güzel görünüyor canısı ellerine kollarına sağlık ♥️🩷
Sağol cnm ama niye açılmadı hiç bilmiyorum ki 🥺
İlk denemedir canısı ondan biraz el çabukluğu istiyor hızlı hızlı açmak lazım
Nar gibi kızarmış ya bayıldım resmen ellerine sağlık hamuru çok yumuşak olmalı katı olunca açmak zorlaşıyor
Cnm aslında hamuru iyiydi de yarım saat dolapta beklettim komşu bekletmemen gerekiyordu daha rahat açılmasi için dedi
Kız eline koluna sağlık daha ne olsun ne güzel yapmışsın işte yapamayanlar(ben) var yani 😂😂
Bende yarın yapacam ama kesimi bilmiyorum onu nasıl yapacam bilmiyorum:( bu arada ellerine sağlık
Ben borcamda olmaz biliyodum gittim tepsi aldım bugün
Yok cnm ya neden olmasın ki çok güzel oluyor
Hamurunu hangi sıcaklıkta yaptın
Oda sıcaklığında şimdi yapacaktım margarinim yok yengeme sordum kutuda ki tereyağ olur mu yok dedi artık yarın alıp yapayım
Kız ben tereyağı ile yaptım margarinle mi yapılması gerekiyordu
İğrenç görünüyor bana gönderebilirsin ben senin yerine çöpe atarım 😁❤️
😄😄 sağol cnm
Eline saglık gayette güzel görünüyor
Biz pasteneye giderek tek seferde hedefe ulaştık canım eline sağlık seninde 😂
Sorma canim ya ama yiyen kimse beğenmedi tadını biliyomusun 😂
Öyle mi bence ev baklavası dahaezztli oluyor ilk defa yaotimbidaha da hazır baklava almam efsane güzel keşke yakınımda olsaydın da bı tabak yollardim yoldaki bebişe☺️☺️
Keşke canım ama hiç yiyemiyorum işte şeker izin vermiyor maalesef çok yüksek benimki:(
Allah yardım etsin doğumuna daha çok var mı peki
Yok canım az kaldı bu gün 32+1 im ama bebek üç hafta önde sanırım kilo yüzünden
Pardon kızlar üstteki sabah bitti alttaki değil
1,488,924 soru
24,337,137 cevap
345,901 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın