+2 oy
623 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (608 puan) tarafından

Kaynanamla tartistik kendiside bende olayalri ayrı ayrı eşime anlattık ben kendi söylediklerinde eşime soy3ldim ama kaynanam kendi söylediklerini bırakmış sadece benim söylediklerimi söylemiş eşimde bana inanmıyor anneme karşı gelmişsin diyor bunun üzerine tartıştık tartışma anında bana senin gibisi çok var ama annem gibisi yok ölsende gebersende senin için annemi karşıma alamam dedi bu lafın üzerine kaç gündür tepkiliyim elimden geldiği kadar yok sayıyorum elimden başka bişey gelmiyor kızlarım için katlanıyor um ( çıkıp gidecek kimsem yok kavga anında annemi aradı gel kızını götür dedi annem beni aradı sakın gelme sus idare et gibi gibi gibi cümleler kurdu)

16 Cevaplar

+9 oy
tarafından

Öyle anaya da kocayada tükürür çıkardım o an kızımı alıp. Kadın sığınma evi son çare, halam teyzem kim varsa bir süre onlarda idare ederdim onlar kızıma bakardı  kısa süre bende iş bulur biraz kaldığım eve verir kalanı biriktirip kendime ev açardım öyle adama da sana kadın bana adam çok iyi derdim kendi hayatıma bakardım

(608 puan) tarafından

Zaten kaynanayida kayınpederi de görumceleride sildim hayatımda eşimin o lafı üzerine bayramda gitmeyecegim sadece kızlarım için dayanacagim onlar büyüsün Allah büyüktür

tarafından

Valla kim olursa olsun posta koyuyosa sende umursama. Hiç gitme demek ağız dalaşına girdiğine göre mesafeni koruyamamıssın

(608 puan) tarafından

Ya ben eşim yüzümden kaynanayla hiç mesafemi koruyamadimki

tarafından

Soğuk davrancan o zaman fazla sohbete dahil olma cocuklarınla uğraş

(608 puan) tarafından

Hiç konuşmuyorum ki

-Reklam-
+5 oy
(1,498 puan) tarafından

Eşine de annene de pes diyorum. Yazıklar olsun annene. 

(608 puan) tarafından

Eşim zaten kimsesizligimi bildiği için böyle özgur

+4 oy
(3,767 puan) tarafından

Diyeceğin laf su olmalı. Defol git o zaman ananın koynuna ben 2 çocuğu sırtıma bağlayıp babamın evine dönemem ise de giremem bize mecbur bakacaksın senin yüzünü bile görmek istemiyorum bay bay

(608 puan) tarafından

Zaten dedim git annenle yasa gelme bindaha oda bana git diyor 

(3,767 puan) tarafından

Cocuk yapmadan önce dusunseymis

+3 oy
(3,081 puan) tarafından

Nasıl bir eş yaa onu da geçtim bu ne biçim bir anne, sus nedir yaa 

(608 puan) tarafından

Annem babam yüzünden çok seye sustum

+3 oy
(1,527 puan) tarafından

senden cok derken sen ne dedin inşallah agzinin payini vermissindir hattta senden cokca ne diyev3 kez arkandan gelmis vur yuzune

(608 puan) tarafından

Zaten o kelimesinin üzerine bende saydirdim biraz ama çok kirginim

+3 oy
(4,135 puan) tarafından

Ne anneme yuz veririm bu saatten sonra ne esime. Gitsin anasinin evinde yesin, hatasini anlayana kadar uzak dururdum. Su kari koca arasina gitenleri Allah bildigi gibi yapsi 

(608 puan) tarafından

Zaten annemde mesafe aldım eskisi gibi değilim dün aradı eve çağırdı gitmedim tersledim

+2 oy
(21,737 puan) tarafından

Eşininki mı daha çok can yakar anneninki mı bilemedim annenin dediği o lafa ben bile burdan kırıldım. Kimseye tavsiye etmiyorum ama ben bu durumda sana çokta bize yok mu derdim 

(608 puan) tarafından

Cesaret edemedim sonucu dayakla biterdi benim korkum dayak yemek değilde kızlarımın onumde dayak yemek

+2 oy
tarafından

Gidecek yerin yokmuş madem o zaman gözünü korkutmak için senden boşanıyorum deyip ailene gideceksin şu beni bırakmaz vs diyen kadınlar kusura bakmayın hiç inandırıcı değilsiniz açık açık kendinize itiraf edin ben ailemin evinde yapamıyorum kendi evimi kendi düzenimi kendi rahatımı düşünüyorum diye ne yapıyor senin gittiğin yere gelip eline silah alıp bıçakla mı saldırıyor bu ihtimal olmadıgı sürece kendinizi kandırmayın beni bırakmaz bırakmıyor diye 

(608 puan) tarafından

Ben daha önce 4 kere baba evine gitim hepsinide anne baba baskısıyla geri geldim

+1 oy
(240 puan) tarafından

Senin eşinin kalıbına tüküreyim böyle koca düşman başına bildiğin ana kuzusu kocayla evlenmişsin benim kocamda öyleydi yemin ederim öyle laflar ettim benim koca şuan anasına sahip çıkmıyot iyikide yapmışım diyorum annene gelecek olursam sen hala o anneye anne diyorsan sana üzülüyorum bir insan kızına öyle dermi bee insan kızının yanında olmalı ele ezdirmemeli annen kalkıp daha çok seni kapının önüne koymuş sen eşine değil bence annenle konuşma çünkü eşin annendden yüz alıp sana öyle davranıyor 

(608 puan) tarafından

Aynen canım Allah Büyük benim hayatım yandı ama kızları yakamam el kapısında buyutemem buyusunler Allah büyüktür 

(240 puan) tarafından

Haklısın ama öyle ortamda kızçelerinede yazık psikolojik olarak çökerler bari yansıtmayın onlara 

(608 puan) tarafından

Elimden gekdigi kadar yansitmamaya çalışıyorum 

(240 puan) tarafından

Öyle yapın lütfen onların yanında yüzünüz asık olmasın , onların yanında tartışmayın yüksek sesle konuşmayın etkilenmesinler 

(608 puan) tarafından

Haklısın cnm 

+1 oy
tarafından

Oğluma ilk öğreteceğim şey oğlum eşini kimseye değişme bu nasıl laf ya ana kuzusu erkek valla ömür torpusu birde ailesi hep haklı olanlar 

(608 puan) tarafından

Ya hayır öyle böyle değil yere tükürsen bile üstüne koya koya oğluna anlatiyor

tarafından

Allah uzak etsin öyle kaynanadan Allah kolaylık versin sana 

(608 puan) tarafından

Amin canım 

+1 oy
(3,767 puan) tarafından

İninşaAllah kocan olacak zalim anasından darbe yer de görür keşke hiçbir şey demeseydin eşine erkekler kafa bassa zaten o da karım derdi

(608 puan) tarafından

Ben şöyle dedim annesi yalan yais anlatacak en azından doğruları benden duysun

(3,767 puan) tarafından

Annen için de yaşlanınca yanına gelmesin rezil olursun sonra senin için öyle demiş ya ne kadar yazık ya bir insan kızına bunu der mi

+1 oy
(1,641 puan) tarafından

Anası gelsin yemeği yapsın temizliği yapsın çocuklara baksın kusura bakmasın anası gibide çok var tepkinde çok haklısın alttan alma kaynananlada görüsme 

(608 puan) tarafından

Yok hepsini sildim

+1 oy
(3,516 puan) tarafından

Konu buraya neden geldi 

(608 puan) tarafından

Kızımı severken keşke erkek olsaydı dedi bende sen erkek dogurdunda ne oldu dedim iyki kız olmuş die die uzadi

0 oy
(3,113 puan) tarafından

O kocadan bir cacık olmaz canım. Kızların büyüdüğünde bir şekilde kendine yeni bir hayat kurmanın çaresine bak

(608 puan) tarafından

Bende o umutla her şeye sabrediyorum

0 oy
tarafından

Bi anneye denir bu cümle ya  😞  hadisz o annesiyse sende anasin be. Hele bayram üstü olcak iş mi ya ayıp bee Allah ıslah etsin senin ananı da kocanida çok değerli anasinida ağzım dolu gözlerim dolu kusura bakma,  özür dilerim çok sinirlendim 

(608 puan) tarafından

Estağfurullah ne özürlü haklısın zaten ne desen 

tarafından

Benim ailemde böyle sus der idare et der ilk seni suçlarlar. Kendileri mükemmel anne baba olabildikleri için çok iyi karı koca olabildikleri için bize anca sus diyerek yol göstermek adı altında bizi böyle kimsesiz koyarlar. Sen istedin sen seçtin sen evlendin hep ağızlarında  🤔 kendilerine gelince bize tek miraslari sevgisiz ilgisiz umursuz üzgün buruk ve şiddet icer8kli kötü bi geçmiş ee sonuç ne günümüzde mutsuz bi evlilik belki de. Çok şükür iyi bi eşim var çok kavga ederiz ama belkide çok sevmekten Didisir dururuz ama ailemin bana miras bıraktığı o kötü bilinçaltı yüzünden çok sinirli agresif huzursuz bi insan oldum çıktım psikolojik destek dahi aldım. Anca ortalama bi noktaya gelebildim. Aile çok önemli. Sen sen ol evladını şiddet baskı altında büyütme. 

İnan ki aile dediğinde sinirlerim kabarıyor özellikle sahip çıkmayan anne baba. Adam arıyor gel kızını al dicek ve o anne baba ogun rahat uyucak. Ahh onu çiğ  çiğ yerim. Kızımı da alırım torunumuda avcunu yalar. Evden kovcak bi de 

(608 puan) tarafından

Gerçekten aile çok çok önemli şimdi hep diyorum Hatay'ın yandı ama kızlarımı yakamam onları bilinçli büyütmeye ant icmisim

0 oy
(656 puan) tarafından

Dedigi kelime çok agır olmuş ama arkandada ailen yok zaten baba evine gitsen rahat degil emin ol en iyi aile benimdi diyi misal 1 sene kaldım çok zordu insanın kendi evi gibisi yok inan 

(608 puan) tarafından
+1

Biliyorum bana kocamı mumla aratiar

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 466 göst.
4 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde Pakize333 (4,238 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,714 göst.
0 oy
6 cevap 399 göst.
0 oy