+1 oy
507 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,530 puan) tarafından

Çöpleri topluyordu eşim. Ben tuvaletin çöpünü verirken kızım (19 aylık) kapının önünde bekliyor öne doğru düştü elleri fayansa değdi, eşim alçak sesle sa.lak dedi. Ben de kızdım o da bana kızdı. Nasıl anlatacağım ben bu adama ki anlasın? Küçücük çocuğa s.alak mı denir m.al m.al hareketler 

7 Cevaplar

+1 oy
(599 puan) tarafından

Tövbe estağfurullah ya 

Valla benim eşim de sinirliyken gözü görmüyordu oğlum da öğrendi onun yüzünden ceza sistemi koydum kötü söz söyleyene ufak ufak ceza veriyoruz kimseden epeydir çit çıkmıyor şükür 

Ama eşinizle konuşun çocuğun ilk eğitimi evde başlar 

(6,530 puan) tarafından

Bunu kendi de gayet iyi biliyor hatta ara ara bana söyler. Annenin bebeğine ilk bir yıl içindeki nasihatleri çok önemli der

-Reklam-
+1 oy
(25,953 puan) tarafından

Aa. Neden yaa ***** demek küçücük bir çocuğa 

+1 oy
(1,803 puan) tarafından

Sen evde dersen yarın dışarda derlerse ses edem ez yada aynı ağzı bozuk konuşup durur elimden geldigince dikkat ederim esimede derim evde nasl deger görse disardada onu gormeye  hak göre kendine yada aynı şeyleri başka çocuklara kendi şöyler demiyor oğlum diyen oluncada cok üzülüyor  

+1 oy
(1,648 puan) tarafından

19 aylık bebek ne anlasın ya bazen şaşırıyorum 18 aylık bebeğim var benimde eşimde bende öyle kelimeler asla kullanmayız 3 yaşındaki oğlum arkadaşlarından bir kaç kötü kelime öğrendi kardeşine söyleyip duruyordu uyardım bir daha asla söylemedi yani eşiniz 3 yaşında değil kocaman adam bu kelimeyi küçücük el kadar bebesine nasıl söylebilşr ki ama önünü almanız lazım yarın birgün daha ileri sözler söylebilir ben olsam anında cevabını verir öfkelenirdim 

(6,530 puan) tarafından

Ben de öfkelendim zaten tartıştık 

+1 oy
(4,968 puan) tarafından

ya gerçekten bu erkekler gerizekalı. kendi slak asıl. 

şunu diyeceksin, sen bu çocuğa böyle hareket edersen, yabancılar ne yapar bir düşün? 

0 oy
(6,721 puan) tarafından

Kendine sala.k bence kör karşısındaki kendi gibi görürmüş eşinde o hesap kendi akıllı olsa zaten ufacık bebeğe bu lafı demez

0 oy
(2,100 puan) tarafından

Çocuk büyüdüğünde babasına s.lak dediğinde anlar....

İlgili sorular

+2 oy
16 cevap 821 göst.
27 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Gamzee.&rana (707 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 603 göst.
26 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zehra800 (1,106 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 276 göst.
20 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 438 göst.

Kategoriler

1,472,379 soru

24,110,353 cevap

332,937 kullanıcı

...