+4 oy
1,232 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (173 puan) tarafından

Kızlar evlenmeden önce 75 kiloydum şu an 95 kiloyum fakat eşim bayrama köye gideceğiz dedi ama senin kıyafetlerin çok pahalı tutacak işte bedeninden dolayı geçen sene de zor bulduk dedi biraz zoruma gitti bir tane gebelik geçirdim doğumum oldu ve aşırı ödemeliydim hala veremedim kilolarımı şu an vermeye çalışıyorum yeni başladım sizlerin eşleri de böyle mi

33 Cevaplar

+1 oy
(150 puan) tarafından

Canım bende 72 ile kg evlendim 74 kilo da hamile kaldım 86 kg dogum yaptım çocuk doğdu 76 kg oldum sonra emzirmeye başladım git gide kilo aldım en son 85 gördüm şimdi biraz daha dikkat ediyorum 81 oldum ama hedefim,72 tekrar

-Reklam-
+1 oy
(8,639 puan) tarafından

Ben evlenmeden önceki kilomla aynıyım da eşim çok kilo aldı ve her seferinde söylüyorum zayıfla diye giydiği şeyler de yakışmıyor göbek fırlıyor ortaya. Hiç hoş bir görüntü değil insan yanına yakıştırmak istiyor sevdiği kişiyi.

+1 oy
(4,053 puan) tarafından

Benim eşim çok kilo aldı evlendikten sonra. Ben ona diyorum kilo ver spora git diye bazen kızıyorum da kocaman göbeği var. Kilo insanı hem yaşlı gösteriyor hem fizik olarak daha çabuk yoruluyor nereden tutsan olumsuzluk. 

+1 oy
(1,571 puan) tarafından

İkinci doğumda bende aldım şimdi vermeye çalışıyorum eşim kilon yok böyle çok daha iyisin diyor elestirmesine asla dayanamazdim allah yardımcın olsun sende öyle bı değişki şok olsun

+1 oy
tarafından

Benim eşim böyle dese agzina tokatı yapistiririm

+1 oy
(1,822 puan) tarafından

Eşim arada bana da takılır öyle bende diyorum ben az azından doğum yaptım da aldım sen doğum mu yaptın da böyle kilo aldın diyorum. Kocaman göbeğin var diyorum bir daha ağzını açamıyor.

+1 oy
(5,678 puan) tarafından

Ben cok kilolu olmadim iki dogumumda da elestirmedi, ben kendimi daha cok elestirirdim. Diyetle verdim dogumdan sonraki 6 7 kilomu da. Belki art niyetle dememistir ama kirici konusmus orasi net. Yeni dogum yapmissin bebegini dusun bosver kiloyu. Kilo verilir de alinir da.

+1 oy
(420 puan) tarafından

Ya nasıl kilo alıyorsunuz bende istiyorum ama resmen imkansiz

+1 oy
(11,419 puan) tarafından

Söylediği şey çok kırıcı daha uygun bile kırmadan izah edebilirdi. 

+1 oy
(975 puan) tarafından

3.dogumumu yaptım 101 kiloydum .eşime dedim ben diyetisyene baslicam çünkü kendimi hiç iyi hissetmiyorum.Esimde yok olmaz zaten çocuklara zor yetisiyorsun yoruliyorsun bide diyetle uğraşma feln ...

Ben dinlemedim gittim diyetisyene

Şimdi 65 kiloyum .eşim benden daha mutlu iyi ki gitmişsin çok güzel oldun felan diyor .oğlum bile diyor ki anne daha zayıflama ablam gibi oldun felan 

Önceliğin kendin için başlaman ve kesin kararlı olman lazım.ben şuan kendimi o kadar iyi hsssediyorum ki 

Ama herşeyi önce kendin için isteyip yapman lazım.kimi insan ay ne güzel olmuşsun derken 

Kimi de ay yazık tek başına 3 çocukla uğraşmaktan ne hali gelmiş diyende var

Kararlı olup kafanda herseyi bitirmen lazım...

0 oy
tarafından

Esin saçmalamış bı etek yada tunik atıyorum 1200se xs bedenidr o fiyat 52 bedeni de 

0 oy
(142 puan) tarafından

Bu tarz erkekler eşleri zayıflayınca da olmadık kıskançlık krizlerine girerler, bu yüzden huzursuzluk çıkarırlar. Ne yapsak memnun edemeyecek mıyız? Kilo bu alınır verilir de bunu insan gibi söylersin kıyafetlerın çok para tutacak ne mana? Tutarsa da öde işin ne ? 

Canını sıkma istediğini al giy başlamışsın zaten diyete. Ben eşimle tanıstıgımda 117 kiloydum o halimle sevmişti beni. Evlenirkende 72 kiloydum 38 beden gelinlik giymiştim. Kocama bu kız çok kılolu diye baskı yapanların hepsi düğünümde beni gorunce şok olmuşlardı. Bnm de 3. Hamileliğim su an 90 kiloyum mesela. Bak nasıl esnek bir durum alırız verırız sen kafan da karar ver ve kendın için zayıflama yoluna gir başkası için değil. Sen zayıfladıgında eşini begenmezsin ödeşirsiniz :) 

0 oy
(278 puan) tarafından

Ben ilk hamileliğime 50 kg ile başladım 75 le doğuma girdim doğumdan kısa bir süre sonra tekrar eski kiloma döndüm yabi tam demeyeyim de 52 de kalmıştım. 

İkinci hamileiğimde 52 kg ile hamile kalp 80 kg ile doğuma girdim heryerim şişti patlıcan gibi hissediyordum kendimi boyum 159 bu arada. Boy da olmadığından yürüyen top gibi görüyordum kendimi.

Doğum yaptıktan sonra kendim yavas yavas verdim 60 ta takılı kalmıştım sonra kendime sen verirsin nolcak diye gazladım. Eşim senin kilon iyi hiç vermeye uğraşma dedi ama ben dinlemedim benim ideal kilom 49 veya 50 vücut yapıma herşeyi yakıştıramadığım için. Baya azmettim diyet yaptım şu son 2 haftadır 52.500 gün gördüm. 

Ama eşim yeter artık bu kadar kasma ne istiyorsan ye. Alan almış satan satmış ne dert ediyon diyor ama ben kendim için yapıuorum zaten kimse için değil diyorum konu kapanıyor 

İlgili sorular

+1 oy
51 cevap 940 göst.
31 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Tazeanne30 (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 888 göst.
16 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 165 göst.
0 oy
10 cevap 143 göst.

Kategoriler

1,467,311 soru

24,042,927 cevap

329,222 kullanıcı

...