Bak canim çoğu kişi itiraz etmis olmaz erken diye. Ama ben soyluyum detayli. Hic bir anne bebeği ac kalsin istemez gece. Ben kizimin soyledigim gibi 2 ay bittikten sonra gece beslenmesini kestim. Bunu kendi aklimla yapmadım tabiiki. Doktoru soyledi bu aydan sonra kesebilirsin gece beslenmesinin bebege hicbbir faydasi yok. Ama zararida yok orasi ayri. Bebegin uykusunun düzene girmesi icin .
Banada annemler kesme etme bebege yazik dediler ama doktor en iyisini bilir gelisimi gerilerse tekrar alistiririm dedim.
Gece 5 kez uyanri bebegim ilk gece cok zorlandım uyandi emzirmeden uyutmaya calistim . 2ci gecede ayni çok zordu. 3te oyle. 4 artik 2 kere sonra 5 gun bir kere oylede artik uyanmamaya basladi.
Gelisimine gelince her ay duzenli olarak muayeneoluyoruz her ay testler yapiliyor ve her sey yolunda cok şükür. Kilosu boyu gayet güzel.