0 oy
106 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,102 puan) tarafından

23 aylık oğlumu emzirmeyi bıraktım. 3 gün, 2 gece oldu. Önceden gece boyunca emiyordu. Bu iki gecede meme olmayınca gece uykusu daha berbat hale geldi. Uykuya dalmakta çok güçlük çekiyor. Dalsa bile 5-10 dakikaya hemen uyanıyor. 2gecedir uyumuyoruz. Kaç güne düzelir acaba? Sizin bebekleriniz kaç günde alıştı 

3 Cevaplar

0 oy
(4,584 puan) tarafından
Hamile değilsen bence gece uykusu düzelince gir o topa dicem ama başlamışsın bı kere bence  1 2 hafta anca sürer çünkü genelde öyle duydum gece emmeyi bırakan çocuk gece daha güzel uyur diye
(2,102 puan) tarafından
Ay inanın zaten doğdu doğalı uyku problemimiz var
(4,584 puan) tarafından
Genelde doktorlar uyumayan çocuklar için gece emmesini biraktiriyor ama bilemedim bacım Allah yardımcın olsun valla zor ben ilk kizu gece uyanmayi bıraktığı zaman biraktirdim o yüzden sorun olmamıştı umarım tez zamanda düzelir sizinde uyumayan çocuk zor hele birde tek çocuk değilse
-Reklam-
0 oy
(16,041 puan) tarafından

Eminim benim de öyle olacak bürün gece emmek için uyanıyor şuan 20 aylık :(

(2,102 puan) tarafından
Ay inanın şimdiki aklım olsa en geç 1 yaşında gece beslenmesini bırakırdım. Emzirmek kplayıma geldi. Ne bileyim çocuk büyüdükçe daha fena bağlanıyormuş
0 oy
(6,015 puan) tarafından
Ben yavas yavas kestigim icin boyle bir sorun olmamisti. Baslamamis olsaydin yavas yavas kes derdim. Bence 1 2 hafta anca oturur.
(2,102 puan) tarafından
Öyle yapayım dedim de artık büyüdüğü için kandıramıyprdum. Örneğin meme istediğinde hadi meyve yiyelim nar yiyelim vs deyince kabul etmiyordu. İlla emecek
(6,015 puan) tarafından
Ben ilk gece emmesini kesmistim memesiz uykuya gectigi icin kalkmiyordu. Su teklif ediyodum sende dene istersen

İlgili sorular

+2 oy
11 cevap 351 göst.
0 oy
1 cevap 87 göst.
23 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde 3mhnads (2,102 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 334 göst.
0 oy
13 cevap 366 göst.
10 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mother.00 (548 puan) tarafından soruldu

Kategoriler