Kızlar bir ablamız yerini okuyamamış 50 defa okuması lazım almak isteyen varsa bildirsin inşallah 3 aylar bitmeden kaç sayfa alabilirseniz inşallah💕
Not : mearic süresi okunacak 1 buçuk sayfa oluyor sanırım
Ben 5sayfa alabilirim abla temizlik tatlı falan olmasaydı daha fazla alırdım ama maalesef
AAblamız mearic süresini almış canım
Tamam abla o sureyi 5defa okurum inşallah
Allah razı olsun canım seninle beraber tamamlandı okumalar elhamdülillah aldılar hepsini
Cümlemizden inşallah ❤️
Benimde var :(( umudum arife günü temizlenirsem bitiricem insallah
Bende yeni bitirdim heran hayız olabilirim kendime güvenemedim yarın olmazsam elimden geldiğince okurum inşallah
Yarin hayizim bitebilir biterse kalani ben tamamlarin haberlesiriz InsaAllah seni yakaladigim iyi oldu bisey daniscam musadenle 🤗
Cicegim az once gusul aldim ibadet niyetiyle pesine leke geldi yarina bitmis olursa illaki donerim ben sana sorumda oydu zaten ben imsak vaktine yakin illaki kontrol ediyorum normal aibtiya donmus olursa abdestlenir niyetlenirim diye de mesrla soyle bisey oldu imsak vakti lekelenme vardi ama saat sabah 10 11 gibi normal akintiya dondu hayizim bitti yani bu durumda oglen kerahat vaktine kadar da vakit varya niyet etmek icin o durumda hic bisey yiyip icmemis olsam o gune niyrtlenebilir miyim anlatabildim mi acaba ya imsak vakti hayizim dusun ama nyet vakti bitmeden temizlenmisim o vakta kadarda bisey yiyip icmemisim bu durumda o gunun orucu farz olur mu olmaz mi
Hayır canım imsaktan önce temiz olman lazım
Baktın eminsin imsaktan önce temzilendin emin olmak için olmadı bir ezan vakti beklersin sonra duşunu alırsın oruca devam edersin ama yok imsaktan sonra leke gördüysen orucun bozulmuştur devam edemezsin canım önemli olan imsak vakti oruç imsakla başlıyor çünkü
Ha yok bende dedim hani bizim mezhebimizde oglene kadar niyet vakti varya acaba imsaktan sonra leke gelsede bi kac saat sonra temizlenmis olunca niyet gerekir mi diye dusundum sagol Allah razi olsun
O oruç olmaz canım imsak önemli niyet unutursan öğlene kadar vakit var evet hayız için geçerli değil
Tamam o zaman Allah razı olsun ♥️
Ben bitirdim simdi yarın okursam hanımefendi ıcın yazcam
Allah razı olsun canım dağıttık hepsini kalmadı:) 💕
Kardeşim ben alırdım ama şuan hayizliyim benimde 8 sayfam kalmıştı anneme verdim bide bitirenler bana yazıyor bağışını kendileri mi yapacak sen mi yapacaksin canim
Allah razı olsun ablanınkini dağıttık bitti şükür
Hatim duası arefe günü kâbe'de yapılacak inşallah💕
1,489,132 soru
24,339,902 cevap
345,990 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın