+3 oy
184 göst.
Diğer kategorisinde (9,700 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızlar bir ablamız yerini okuyamamış 50 defa okuması lazım almak isteyen varsa bildirsin inşallah 3 aylar bitmeden  kaç sayfa alabilirseniz inşallah💕

Not : mearic süresi okunacak 1 buçuk sayfa oluyor sanırım 

5 Cevaplar

+1 oy
(872 puan) tarafından

Ben 5sayfa alabilirim abla temizlik tatlı falan olmasaydı daha fazla alırdım ama maalesef 

(9,700 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

AAblamız mearic süresini almış canım

(872 puan) tarafından

Tamam abla o sureyi 5defa okurum inşallah 

(9,700 puan) tarafından

Allah razı olsun canım seninle beraber tamamlandı okumalar elhamdülillah aldılar hepsini 

(872 puan) tarafından

Cümlemizden inşallah ❤️

-Reklam-
+1 oy
(1,541 puan) tarafından

Benimde var :(( umudum arife günü temizlenirsem bitiricem insallah

(9,700 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Bende yeni bitirdim heran hayız olabilirim kendime güvenemedim yarın olmazsam elimden geldiğince okurum inşallah

+1 oy
(4,869 puan) tarafından

Yarin hayizim bitebilir biterse kalani ben tamamlarin haberlesiriz InsaAllah seni yakaladigim iyi oldu bisey daniscam musadenle 🤗

(4,869 puan) tarafından

Cicegim az once gusul aldim ibadet niyetiyle pesine leke geldi yarina bitmis olursa illaki donerim ben sana sorumda oydu zaten ben imsak vaktine yakin illaki kontrol ediyorum normal aibtiya donmus olursa abdestlenir niyetlenirim diye de mesrla soyle bisey oldu imsak vakti lekelenme vardi ama saat sabah 10 11 gibi normal akintiya dondu hayizim bitti yani bu durumda oglen kerahat vaktine kadar da vakit varya niyet etmek icin o durumda hic bisey yiyip icmemis olsam o gune niyrtlenebilir miyim anlatabildim mi acaba ya imsak vakti hayizim dusun ama nyet vakti bitmeden temizlenmisim o vakta kadarda bisey yiyip icmemisim bu durumda o gunun orucu farz olur mu olmaz mi 

(9,700 puan) tarafından

Hayır canım imsaktan önce temiz olman lazım 

Baktın eminsin imsaktan önce temzilendin  emin olmak için olmadı bir ezan vakti beklersin sonra duşunu alırsın oruca devam edersin ama  yok imsaktan sonra leke gördüysen orucun bozulmuştur devam edemezsin canım önemli olan imsak vakti oruç imsakla başlıyor çünkü 

(4,869 puan) tarafından

Ha yok bende dedim hani bizim mezhebimizde oglene kadar niyet vakti varya acaba imsaktan sonra leke gelsede bi kac saat sonra temizlenmis olunca niyet gerekir mi diye dusundum sagol Allah razi olsun 

(9,700 puan) tarafından

O oruç olmaz canım imsak önemli niyet unutursan öğlene kadar vakit var evet hayız için geçerli değil 

(4,869 puan) tarafından

Tamam o zaman Allah razı olsun ♥️

+1 oy
tarafından

Ben bitirdim simdi yarın okursam hanımefendi ıcın yazcam

(9,700 puan) tarafından

Allah razı olsun canım dağıttık hepsini kalmadı:) 💕

0 oy
(1,174 puan) tarafından

Kardeşim ben alırdım ama şuan hayizliyim benimde 8 sayfam kalmıştı anneme verdim bide bitirenler bana yazıyor bağışını kendileri mi yapacak sen mi yapacaksin canim

(9,700 puan) tarafından

Allah razı olsun ablanınkini dağıttık bitti şükür 

Hatim duası arefe günü kâbe'de yapılacak inşallah💕

İlgili sorular

+5 oy
6 cevap 118 göst.
29 Mart 2025 Diğer kategorisinde BETIGUL (9,700 puan) tarafından soruldu
+3 oy
19 cevap 519 göst.
20 Mart 2025 Diğer kategorisinde BETIGUL (9,700 puan) tarafından soruldu
+5 oy
26 cevap 877 göst.