+1 oy
47 göst.
Özel Günler & Hijyen kategorisinde (1,341 puan) tarafından

Kızlar her yıl balkona yuva yapıyorlar asla karışmıyorum yuvadan düşen yavruları bile tekrar yuvaya koyuyordum ama geçen yıl yuvadan evime bit geldi koltuklarım fln heryer bit oldu yavruları büyüyüp gidince yuvayı bozdum aynı kuşlar bu yılda yuva yapacaklar onlar çamur getirdikce ben çamurları sopayla döküp kuşları kovuyorum ama o kadar inatcılarki 15 gündür ben temizliyorum onlar getiriyor günah olurmu kızlar biliyorum kuş yuvası bozmak iyi değil ama evime bit geliyor bana akıl verin 2 balkonumda da ayrı yapıyorlar bir yuva tam mutfak camının üstü heryer pislik akıl verin lütfen

1 cevap

+1 oy
(2,806 puan) tarafından

Ay Allah yardim etsin zor durum gercekten asagi tukursen sakal yukari tukursen bıyık bizimde kirada otururken vardi da bit pire olmasa da cok pisliyplardi ya 

(1,341 puan) tarafından

Öyle kuzum caiz değil biliyorum ama heryerimize bit geliyordu kapiyi pencereyi aćmasak bile

(2,806 puan) tarafından

Bilmiyorum cicegim bisey diyemicem zor benim eve de karinca basiyo bu mevsimler hemde bildigin gibi degil mutfagi teslim et cik yemek yapman imkansiz onu gec kasik koyacak yer bulamazsin karincadan sukur bu sene o kadar degil ama daha belli olmaz artarsa ilaclicam mecbur napiyim tencere tavanin icine doluyolar 

(1,341 puan) tarafından

Benimkinede geliyor mecbur ilaçlıyorum  ilaçlasamda geliyor ama seninki kadar değil rabbim yardımcımız olsun ccanım

-Reklam-

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 103 göst.
+1 oy
0 cevap 26 göst.
0 oy
3 cevap 80 göst.

Kategoriler

1,448,336 soru

23,789,818 cevap

316,770 kullanıcı