0 oy
84 göst.
Diğer kategorisinde (295 puan) tarafından

Göz hastalıkları ve diğer hastalıklara karşı bi ilaç yapmış galiba kırlangıç otundan hastalıklı göze bu damlayı damlatınca göz iyileşiyormuş. Konyalı hanımlar nerede bu dede bilen var mı?

3 Cevaplar

0 oy
(176 puan) tarafından

Cnm ben kayseride bir yer buldum 

(295 puan) tarafından

Eskişehir'den gelicez canım kayınbabam görmüş haberlerde bi araştır da gidelim dedi 

-Reklam-
0 oy
(5,490 puan) tarafından

Google de çıkıyor canım adresi YouTube de vidolari da var giden çok haberlerde falan da çıkmıştı 

(295 puan) tarafından

Bakıcam canım teşekkür ederim 

0 oy
(133 puan) tarafından

Benim annem ve babam gidiyor canm yerini tam bilmiyorum ama meram tarafında sanrsam faydasını soracak olursan süreklilik gerektiren birşey hani 1 kere damlattırıyimda olay bitsin olmuyo birkaç defa gitmen gerekiyor faydasi var bizimkiler faydasını gördü kesinlikle babam hatta geçenlerde bida vakti geldi gitmm gereiyo diyodu bi git şifa görürsünüz inşallah yanında giderken bol peçete götür yalnız onu damlatinca çok fena burnun akıyor ve hiç çekinme bırak aksın çünkü orada herkes öyle eğer çekinirde akmasına izin vermezsen faydası olmazmş bildiğin boynunu eğecen şıpır şıpır akacak...    

(295 puan) tarafından

Canım biz Eskişehir'den gelicez o yüzden sordum yerini kayınbabam için onun gözü görmüyor yani çok az görüyor şifa arıyoruz teşekkür ederim Allah razı olsun 

(5,490 puan) tarafından

Karahüyük tafinda canım 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 35 göst.
25 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,577 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 52 göst.
0 oy
1 cevap 77 göst.
9 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hayal066 (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 242 göst.

Kategoriler

1,450,662 soru

23,820,578 cevap

318,284 kullanıcı

...