+1 oy
158 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (9 puan) tarafından

Adetim 6 gün geçti normalde düzenlidir.Gebelik planlamiyorduk ilk defa adetim geçti ve 1 haftadır adet olacakmisim gibi ağrım var ağrı kesici bile içmedim ki kesmesin diye.Son adet tarihim 19 Şubatimage

8 Cevaplar

+1 oy
(4,905 puan) tarafından

Negatif test

-Reklam-
+1 oy
(3,784 puan) tarafından

Ben bir şey göremedim siz goruyor musunuz

+1 oy
(1,391 puan) tarafından

Testte göre gebelik yok

+1 oy
(203 puan) tarafından

Merhaba  benimde son âdet tarihin 18 şubat bende hala adet olmadım test yapmaya korkuyorum sipralim var ama yinede ödüm kopuyo

(9 puan) tarafından

Biz geri çekilme yönetimi ile korunuyorduk açıkçası.4 gebelik kaybım var pıhtılaşma var onun için tedavi görüyorum gebelikte şuan için planlamiyorduk olursa sürpriz olucak.Acaba diyorum yeni mi döllendi testte çıkmadı yoksa adetimin gecikmesi hiç olmazdı adet olcakmisim ağrılarım var bir haftadır ama olmadım normalde adet gününde başlardı ağrılarım.Adet ile gebelik belirtisi de benziyormus idrarda çıkmadı kan da versem olur mu ki bilmiyorum 

(203 puan) tarafından

Ayy canım hakkında hayırlısı olsun inşallah istersen kan ver geç döllenmede olabilir

+1 oy
(1,413 puan) tarafından

Gebelik görünmüyor. Emin olmak için sağlık ocağına gidebilirsiniz

+1 oy
tarafından

Mevsimsel gecikme olabilir bazen de stres üzüntü hormonu etkiler doğal olarak adeti de. Ama test negatif. 2 gün daha bekleyin bugün yarın olmazsanız gidin kan verin. Netlessin 

+1 oy
(8,752 puan) tarafından

Yok bişey mevsimsel olarak gecikmistir benimde bu ay 2 gün 1 damla 1 damla oldu oruçta tuttum hatta bi gelip bi kesildi diye 2 gündür düzgün geldi elhamdülillah 

+1 oy
(2,547 puan) tarafından

Gebelik yok malesef 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 116 göst.
17 Mart 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Maviyesil (1,207 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 386 göst.
7 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Manollya (277 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 189 göst.
25 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Arwen95 (27 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,453,880 soru

23,863,168 cevap

320,497 kullanıcı

...