Adetim 6 gün geçti normalde düzenlidir.Gebelik planlamiyorduk ilk defa adetim geçti ve 1 haftadır adet olacakmisim gibi ağrım var ağrı kesici bile içmedim ki kesmesin diye.Son adet tarihim 19 Şubat
Negatif test
Ben bir şey göremedim siz goruyor musunuz
Testte göre gebelik yok
Merhaba benimde son âdet tarihin 18 şubat bende hala adet olmadım test yapmaya korkuyorum sipralim var ama yinede ödüm kopuyo
Biz geri çekilme yönetimi ile korunuyorduk açıkçası.4 gebelik kaybım var pıhtılaşma var onun için tedavi görüyorum gebelikte şuan için planlamiyorduk olursa sürpriz olucak.Acaba diyorum yeni mi döllendi testte çıkmadı yoksa adetimin gecikmesi hiç olmazdı adet olcakmisim ağrılarım var bir haftadır ama olmadım normalde adet gününde başlardı ağrılarım.Adet ile gebelik belirtisi de benziyormus idrarda çıkmadı kan da versem olur mu ki bilmiyorum
Ayy canım hakkında hayırlısı olsun inşallah istersen kan ver geç döllenmede olabilir
Gebelik görünmüyor. Emin olmak için sağlık ocağına gidebilirsiniz
Mevsimsel gecikme olabilir bazen de stres üzüntü hormonu etkiler doğal olarak adeti de. Ama test negatif. 2 gün daha bekleyin bugün yarın olmazsanız gidin kan verin. Netlessin
Yok bişey mevsimsel olarak gecikmistir benimde bu ay 2 gün 1 damla 1 damla oldu oruçta tuttum hatta bi gelip bi kesildi diye 2 gündür düzgün geldi elhamdülillah
Gebelik yok malesef
1,486,565 soru
24,302,744 cevap
344,150 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın