Sürekli bi insan ağlar mı her ihtiyacını karşılıyorum yine ağlıyor artık ben mi anneliği beceremiyorum diye kendime sormaya başladım
Bu aglama olayi her dedigin yaptiginda oliyo benim oglanin hastalik zamani kiyamiyorum aman uzulmesin diye ne istiyosa yapiyorum sonrasi rezillik ve bu kis ful hastaydi dusun suan ne durumda
Alakası yok. Şuanki yaşının gereği bu
Sendromlar geliyor :)) benimki de böyle :D yanına çöküyorum. Sarılıyoruz. Sakinleşince şimdi anlat istediğini bakalım yapabilecek miyiz diyorum. Bazen anlatırken tekrar ağlıyor. :D gülmemek için dudaklarımı ısırıyorum artık :D
Kızım daha konuşmuyor o yüzden sizinki gibi iletişim kuramıyoruz. Ağlarken tepki vermiyorum duymuyorum doğru mu yapıyorum acaba
Hayır asla doğru yapmıyorsun. Duygularını yoksayıyorsun. Konuşamıyor olabilir ama anlıyordur. Otur yanına önce durumu özetle. Şuan şunun için ağlıyorsun, şu duygu içindesin seni anlıyorum. İstersen gel sarılalım de. Sonra kendi dersini anlat
Hep mi böyleydi son zamanlarda mı böyle?
Böyle değildi hatta hiç ağlamazdı. Konuşması yok şuan acaba sinirleniyomu desem öyle öfkeli ağlamıyor kendine zarar vermiyor sadece mızmız
Sendrom ama bu zamanı senin iyi yönetmen gerekiyor o ağlıyor diye herşeyi evet tmm dersen bu sendrom yerini alışkanlığa bırakır böyle devam eder
Off evet yapmam gerekeni kısaca anlatır mısın
1,475,038 soru
24,148,389 cevap
334,772 kullanıcı