+2 oy
109 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,151 puan) tarafından

Sürekli bi insan ağlar mı her ihtiyacını karşılıyorum yine ağlıyor artık ben mi anneliği beceremiyorum diye kendime sormaya başladım 

4 Cevaplar

+1 oy
(5,443 puan) tarafından

Bu aglama olayi her dedigin yaptiginda oliyo benim oglanin hastalik zamani kiyamiyorum aman uzulmesin diye ne istiyosa yapiyorum sonrasi rezillik ve bu kis ful hastaydi dusun suan ne durumda 

(1,883 puan) tarafından

Alakası yok. Şuanki yaşının gereği bu

-Reklam-
+1 oy
(1,883 puan) tarafından

Sendromlar geliyor :)) benimki de böyle :D yanına çöküyorum.  Sarılıyoruz. Sakinleşince şimdi anlat istediğini bakalım yapabilecek miyiz diyorum. Bazen anlatırken tekrar ağlıyor. :D gülmemek için dudaklarımı ısırıyorum artık :D

(1,151 puan) tarafından

Kızım daha konuşmuyor o yüzden sizinki gibi iletişim kuramıyoruz. Ağlarken tepki vermiyorum duymuyorum doğru mu yapıyorum acaba

(1,883 puan) tarafından

Hayır asla doğru yapmıyorsun. Duygularını yoksayıyorsun.  Konuşamıyor olabilir ama anlıyordur. Otur yanına önce durumu özetle. Şuan şunun için ağlıyorsun, şu duygu içindesin seni anlıyorum. İstersen gel sarılalım de. Sonra kendi dersini anlat 

+1 oy
(6,030 puan) tarafından

Hep mi böyleydi son zamanlarda mı böyle?

(1,151 puan) tarafından

Böyle değildi hatta hiç ağlamazdı. Konuşması yok şuan acaba sinirleniyomu desem öyle öfkeli ağlamıyor kendine zarar vermiyor sadece mızmız 

0 oy
(5,440 puan) tarafından

Sendrom ama  bu zamanı senin iyi yönetmen gerekiyor o ağlıyor diye herşeyi evet tmm dersen bu sendrom yerini alışkanlığa bırakır böyle devam eder

(1,151 puan) tarafından

Off evet yapmam gerekeni kısaca anlatır mısın

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 234 göst.
0 oy
20 cevap 959 göst.
30 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 52 göst.
0 oy
4 cevap 227 göst.