Sezeryan geçmişi olup kürtaj olan var mı doktor 1ine randevu verdi ama riskli sezeryan geçmişin olduğu için dedi yaşayan var mı
Anlamadım tam olarak ama arkadaşım ilk dogumu sezeryan ardından ikinci gebelik kalp atışı durmuştu kürtaj özelde .
Sonraki gebelik bebek yok kürtaj yine .
Sezeryanda hani dikiş oluyor ya rahim yırtılabilir filan dedi korktum
Yani kürtaj o dikişe zarar verebilirmiş
Arkadaşım hiç öyle bişe yasamadi
Bende almıcam jjeli tezgah giibi
Birinde kasik yerinde kesik var dıştan biride vajina içi farklı farklı yerler ne zararı olabilirki
İşte temizleme esnasında dikişe zarar verebilirmiş doktor bir nusverdi ordan jel al dedi jel 5bin tezgah mı anlamadım
Hayir bacim ya
Neye hayır anlamadım
Ya ilk kurtaj sen olmayacaksın birsey olmaz kafana sacma şeyler takma
Doğru diyorsun da korkuttu
1 bucuk ay önce düşük yaptım 2.sezeryanım 2 bucuk yıl önce oldu vakumlu kürtaj yapıldı ama dikişlere zarar olmadı de korkutmus biraz. Jel vs verilmedi bana dil altı ve vajina girişi için ilaç verdiler hastaneden o kadar bide vakumlu yapmadan önce iğne yapıldı vajinaya
Hayır uyanıktım yürüyerek girdim kürtaj yapılacak odaya yürüyerek cıktım geri
Yaa ağrı oldu mu benim anestezi ile çünkü aşırı kasılma problemi var
Siz oldunuz mu.?
İşlem yaparken oldu biraz vakumlu ve iğne yapıldığı için, önceki kürtaj larda bu kadar fazla ağrım olmamıştı yatış vermemişlerdi bu sefer 1 gece yattım
Benim bir tane kürtajım var 2020 de yine sağlıksız gebelikti. Uyutulmuştum rahattı sadece üzüntüden mahvolduğumu hatırlıyorum
Geçmiş olsun rabbim tekrarını yaşatmasın
1,472,784 soru
24,115,911 cevap
333,222 kullanıcı