+1 oy
213 göst.
Diğer kategorisinde (828 puan) tarafından

Kızlar geçen hafta yazmıştım oğlumun Veli toplantısına gidicem arabayla diye gittim  ama korka korka herşey okey  en son dolu yağdı silecekler yetişmiyor bende tam evin arka yoluna çıkmam için sola girecektm baktım ki önümdeki araç sağa girdi eee ters yön napicm napicm bende girdim girmemle karşı yönden itt gelmesi evin önünden araç çıkıp karşımda bulmam şokunu yaşadım bir korktum sonrasında dur kendime gel arkada çocuklarım var sen yaparsın dedim ve geri taktım hemen döndüm zaten tam girdim sayılmazdi eve sağ salim geldik ama çok stres olmuştum 😂 ertesi gün oğlum servisi kaçırdı eşimde niye götürmedn dedi eee bana dünkü stres yetti biraz dinlencm dedim vs. Vs. Bugünde eşim ise gitmedi işle ilgili evrak yaptırmak için metroyla bir yere gitti bende avmye bayramlık almaya gitmem lazım eşimi darliyorm gel gel diye oda arabayla git diyor gel gör ki ben hala cesaretimi toplayamadm ama geçen hafta çok iyi toparlamstm trafiğe kapalı alanda yaşıyoruz iş gereği ve burada bol bol kullanıyorum eşim park yaptırıyor keza bnede kendi başıma yapıyorum ama dışa gelince bir korku sarıyor ne yapabilirim 

8 Cevaplar

+3 oy
(17,084 puan) tarafından

Keşke senin kocanın verdiği desteği benimkide verebilse. Ben kullanmak istedikçe özgüvenimi kırıyor. Kendime olan güvenimi bitiriyor. Araba kullansan bile asla çocuklari bindirmem diyor. Kocan bu kadar güveniyorsa sende yaparsın bence. Güvenmese kullan demez. 

-Reklam-
+1 oy
tarafından

Keşke o cesareti de kocam bana verse cık git bacı sen yaparsın. 

+1 oy
(562 puan) tarafından

Ayni bensinnnn aynııı  cesaret yok 🤣🤣🤣 eşim defalarca dedi araba öğreteyim sana defalarca ama ben hep korktum . Trafiğe filan çıkamam yolda yanımda büyük araç geçsin hele tir vs yük dolu olan amannnnn panik yaparım ben . Ama şimdi mecburi yapmam lazım ama yaaa bende sen gibi panik yaparsam. Şöyle motive ediyoruz kendimizi bir çok kadın yapabiliyor bende yapacağım 🥰🥰🥰  inşallah kendime söylediğim zamanda işe yarar bu motive 🤣🤣🤪

+1 oy
(13,671 puan) tarafından

Canım arabayı kullandıkça o stresi atıcaksın her gün 10 dk da olsa mutlaka sürmeni tavsiye ederim

+1 oy
(3,046 puan) tarafından

Qraba kullanmak çok zevkli..

Kendi aracım vardi.amq eşimle ikimizde araclarimizi sattık sayılır suv model alacağız o zmaan acaba büyük kullanmak zor olurmu diye düşünüyorum 

+1 oy
(8,663 puan) tarafından

Trafiğe kapalı alnada yaşıyorsun bol bol araç kullanıyorsun daha ne olsun ben yazık dap dar yollarda araç kullandım her tarafta araç trafiği var  en sonunda kendimi otobanlara attım oh ne dedim. Çık korkma  çıka çıka alışıyorsun zaten 

+1 oy
(782 puan) tarafından

O korkuya sarılırsan bir daha kullanamazsın canım. Korkma. En fazla gider bi konteynıra vurursun yavaş yavaş git. Ben köyde öğrendim uçurum kenarlarından dönüyorum şimdi 🤣🤣

0 oy
(4,832 puan) tarafından

Hic korkma korkarsan bi daha yapamazsin benim hikayemi anlatiyim da anla nedenini 

Ben 2015te ehliyat aldim surucu kursundaki araclar 2015 model wolksvogen polo direksiyon vites pedaller tuy gibi ben ehliyetimi aldim babamin arabasi o zaman lada vega direksiyon kara direksiyon pedal tas gibi vites gecmiyo babamla ciktik bi yola direksiyon donmuyo pedal yabanci basiyorum basiyorum almiyo bi bastim araba tekledi durmam gerekiyo kursta frene cok hafif hafif bas diye ogrettiler durduramadim arabaya caddeye tastik ustten araba gelince babam el frenine sarildi bunlar neden oluyo arabayi tanimadigim icin pratik yapmam lazim ki alisiyim dimi babam bana bi kizdi bi daha direksiyonun basina oturtmadi sonra ev alcam diye  arabayi da satti benim ehliyet 10 seneyi doldurdu bi kere trafige cikmadim bosu bosuna aldim simdi de evlendim arabamiz yok kaldi oylece imkanin var esin destek oluyoken kalk cesaretini topla isletini hallet 

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 130 göst.
0 oy
2 cevap 144 göst.
0 oy
3 cevap 197 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde nurr001 (3,249 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 126 göst.
23 Aralık 2024 Diğer kategorisinde eylul_ (2,015 puan) tarafından soruldu

Kategoriler