0 oy
153 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,248 puan) tarafından

Kızlar 1 senedir yasminle korunuyordum. Bu ay bıraktım ikinci çocuk için. 1 senedir aşırı düzenli adet olduğum için şuanda adetim gelmedi. Ama normal bir gecikmemi yoksa hamile miyim bilmiyorum. Eşime bir şey demedim, eğer pozitifse süpriz yapıcam. Aşırı derecede korkuyorum. Sanki kızıma haksızlık yapmışım gibi, pişmanlıktan gebermek üzereyim. Kızıma hamile olduğumu da bu şekilde hissetmiştim, adetim daha geçmeden test yapmıştım. Sabah olmayacak bana, gerginim 

3 Cevaplar

0 oy
önce (23,186 puan) tarafından

Hayırlısı de kuzum sakin ol ne gbi belirtiler varki başka

önce (3,248 puan) tarafından

Aşırı iştahsızım ve yorgunum. Ki normalde yemek yemeye bayılan biriyim. Son 4 senede 1 kere daha böyle hissetmiştim ondada kızımı doğurdum. Hemen ilk aydan olmasını istemiyordum sanırım içten içe

Hayırlısı olsun canım güzel yönden bak olursa kızına kardeş can yoldaşı geliyor 

Zaten o yüzden ikinci çocuğu istedim. Ama işte kızım doğduğundan beri çok zor büyüttüm. İlk ay hastalandı, doktorlar ölebilir hazırlıklı olun dedi. Günlerce hastanede kaldık. Sonra tedavi sürecimiz oldu. Bu süreçlerin sonunda kızım herkesten korkan bir bebek olmuştu. Asla bir yere gidemiyordum. Çok şımarık büyüdü, o etkilenir üzülür diye aklım çıkıyor

Oy kuzum inşallah çok sevinir Allah sağlıklı ve güzel ömür nasip etsin 🌸

İnşallah çok sağolun. Bakalım belki ben gereksiz heyecan yapıyorum test yapmadan bilemem 

-Reklam-
0 oy
önce (968 puan) tarafından

Kızın kaç yaşında?

Test yaptın mı cnm 

Kızım 3 yaşına girecek bu ay. Sabah test yaptım negatif çıktı

önce (968 puan) tarafından

Allah bağışlasın. Rabb'im gönlüne göre versin.

0 oy
önce (34 puan) tarafından

Öyle düşünmeyin. Niye haksızlık yapasınız ki..  Annenin evladına haksızlık yapması mümkün olabilir mi.

Sadece şu an gerginlikten öyle düşünüyorsunuz. 

Ben Ramazan ayında kimyasal bir gebelik yaşadım. Hamile olunca eşime, doğal olarak da kızıma söyledim. Erken söyledim malesef ki. Bebeğimin kese göründü ancak kalp atışını duyamadan kaybettim. Kızım sekiz yaşında. Çok üzüldü kızım. Gözünden boncuk boncuk yaşlar döküldü.  Şimdi yine hamileyim 3 aylık. Bu sefer erken söylemedim bilerek. Ki üzülmesin bişey olursa diye. Siz de olur da hamile iseniz erken söylemeyin. Tek diyebileceğim bu. Allah'ım evladınıza güzel ömür versin inşallah. Hakkınızda hayırlısı olsun. ❤️

Siz günde iki hap mı attınız

önce (2,719 puan) tarafından

Bazen ikisine attm unutupda bazende korkdum bigun unuttum diğer  gun 2 tanr yedim oyle oyle bitti hap...sizce regli olmama sebebi olabilir mi?

Siz şaka mısınız cidden. Bence bir doktora gidip bu yaptığınızı anlatın

Sizede birsey sorduk hemen insani asagılama cabasındasınız.. ya bilmiyorm dersiniz. Yada  zarar verebilir size demek bu kadar zor demekki. bende biliyorum hekime gidmeyi...neyse  siz azarlama potanızı başkasının uzerinde uygulayınız..  bende biliyorum randevu alıp gidmeyi

Kim bilir hayatında..hangi sorunla nasılsın basa cıkamıyorsun...burda beni yargılamadan once kendine bak yeterlimi yim diye Her konuda. 🫠.bu arada propektüsünu bende okudum.ben sorunumu söyledim sizde kendi "HADDİNİZCE"   KİMİN HANGİ YASDA OLUP COCUK YAPACAGINI VE PROPEKTUS  "KAVRAMLARINI araştırmayı seçmişsiniz.   !!  sizin deyiminizle "SİNİR BOZUCU GERCEKDEN..size iyi aksamlar.      Daha fazla muhatabı olmak istemiyorum ..birinin sorununu sorgularken..ben nelerle başa cıkamıyorum diye sorgulamanızı tavsiye ederim.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 220 göst.
12 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Seyda123321 (25 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 212 göst.
0 oy
27 cevap 879 göst.
12 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,027 soru

24,052,585 cevap