+2 oy
479 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (5,807 puan) tarafından

Bu konuda sorun yaşıyorum da bana deyin hele nereye silkeliyorsunuz 

28 Cevaplar

+7 oy
tarafından

Kapalı balkonum var canım mutfakta oraya silkeleyip süpürüyorum

-Reklam-
+7 oy
(346 puan) tarafından

Babanem mutfak lavabosunun içine silkelerdi hep apartmanda yaşadığı için şu an ben de öyle yapıyorum. Annem mustakilde o balkondan silkelerdi. Duruma göre değişiyor 

+6 oy
(14,124 puan) tarafından

Ben alt katta oturuyorum bahçeli o yüzden balkondan silkelerim ama üst katimdaki tam tersi oda balkondan silkeler halı da dahil hep balkonum batar 😡

+5 oy
(19,873 puan) tarafından

Yerleri süpüreceğim zaman fayans olan yere silkeliyorum süpürüyorum sonra 

+5 oy
(766 puan) tarafından

Evimin etrafı bizim arazimiz ve bahçe. Çimlere silkiyorum. Kemik falan olunca da atıyorum ne varsa. Hayvanlar yiyor

+5 oy
(1,219 puan) tarafından

Mutfak lavabosuna silkelıyorum

+4 oy
tarafından

Sadece misafir gelince masa örtüsü sererim p zamanda lavabo içine sirkelerim normalde örtü kullanmam masayı silerken altına tabak tutarım kırıntıları çöpe atarım

+4 oy
(5,578 puan) tarafından

Mutfak lavabosuna silkeliyorm . Çok fazla kullanmam masada yiyorz zaten olurda kullanırsamda mutfak lavabosuna silkeliyorm dişarıya asla silkelemem 

+4 oy
(77 puan) tarafından

Bahçeye tavuklara 

+4 oy
(825 puan) tarafından

Balkonda kova var onun içine silkeliyorum

+4 oy
(1,571 puan) tarafından

Fazla kullanmıyorum ama mutfak lavabosuna silkeliyorum kullandığım zaman 

+4 oy
(9,304 puan) tarafından

Mutfak lavabosuna yada balkon yaptığımuz yerde bir kova var ona 

+4 oy
(23,050 puan) tarafından

Komşunun başına silkeleme de nereye silkelersen silkele şuursuzun biri geçen sigara külü atmış balkondan mont sermiştim üstüne gelmiş WhatsApp grubundan bir güzel saydırdım 

(23,050 puan) tarafından

Ben lavabonun içine balkondaki çöp kovasına vs silkeliyorum

(14,909 puan) tarafından
+1

Canım cam açıktı benim evime kurutmak biber ayıklayıp saçlarını silkeledi üstteki bir bağırdım ama aklı gitti seni tutar aşağı indiririm o örtüyle diye. 

(23,050 puan) tarafından

Ben de çok sinir olurum. Bende normalde de yanlış ama insan en azından bakar çamaşır varken yapmaz dağda yaşamıyoruz sonuçta aşağı katta da insan yaşadığını unutmayın dedim. Sende çok çok iyi yapmışsın 

+3 oy
(5,678 puan) tarafından

Lavabonun icine dokuyorum ya da balkona dokup supuruyorum.

+2 oy
(204 puan) tarafından

Giriş katta olduğum için mutfak tarafida bahçe olduğu için aşağı cirpiyorum ki tavuklar zaten bişey birakmiyolar 😊

+2 oy
(535 puan) tarafından

Ben bahçede seriyorum ve komşumun Tavukları var

+1 oy
(4,125 puan) tarafından

biz masada yeriz. bir şekilde sofra kullanılacaksa da balkona silkelerim sonra süpürürüm 

+1 oy
(932 puan) tarafından

Ben mutfak tezgahının içine sirkeliyorum

+1 oy
(14,909 puan) tarafından

Kullandığım zaman mutfak lavabosuna. 

+1 oy
(2,456 puan) tarafından

Benim yan evin bahçesi var o tarafa doğru silkeliyorum ağaçlar var basmıyor kimse oraya. Kayınvalidemin önceden leğeni vardı balkonda ona silkelerdi, yengenin de kolisi vardı balkonda ona silkelerdi. Eğer bunları koyacak yerin yoksa mutfak lavabosuna silkele

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 334 göst.
13 Nisan 2021 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (978 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 250 göst.

Kategoriler

1,467,294 soru

24,042,570 cevap

329,192 kullanıcı

...